Creative Assembly Sofia анонсира първото си самостоятелно заглавие – Total War Saga: Troy
06.12.2019
Файненшъл Таймс: България привлича рекордни инвестиции в технологии
06.12.2019

IUVO стана Runner-up в категорията People’s Choice в наградите на водещата световна медиа за алтернативно финансиране AltFi

 

Една от водещите компании в областта на P2P кредитирането – iuvo, достигна до впечатляващата позиция Runner-up (първи подгласник) в категория People’s Choice (Избор на потребителите) в престижните AltFi Awards (победител в категория са Mintos). Повече от десетилетие вече AltFi Awards са барометър за успех сред водещите финтех компании и такива за алтернативно финансиране в Европа. Отличията ще бъдат връчени на специална церемония в Лондон през декември.

За една година компанията е удвоила резултатите си по основни показатели за успех като привлечени клиенти, активни потребители, вложени суми, листнати кредити и др, споделя изпълнителният директор на iuvo Ивайло Иванов по повод признанието за платформата за P2P инвестиции.

Само за 2019-та година сумата на инвестициите в iuvo се е увеличила с 406%, а броят на инвеститорите – с 286%. Компанията вече е в Топ 3 по пазарен дял в континентална Европа според най-големия анализаторски сайт за алтернативни финанси Brismo. 

 

X