ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ

Инвестицонни възможности в град София, свързани с туризма, културното наследство и развитието на градската среда.

Покана за участие в търг за продажба на поземлени имоти до бул. „Ботевградско шосе“ и околовръстния път на София:

Дружба за управление териятев банк Д.Д. („ДУТБ“) биха искали да поканят всички заинтересовани лица да участват в търг за продажбата на седем парцела с различна големина, всички зонирани за бизнес/индустриално развитие. С обща площ от 175 000 кв.м. парцелите се намират в развиващия се бизнес район на София, Голямата локва.

Парцелите предлагат възможност за инвестиция в недвижими имоти, които позволяват създаването на голяма добавена стойност.

Научете повече за търга

Проект „Горна баня“:

Сградата на банята в кв. „Горна баня“ е с площ от 685 кв.м. с допълнителното застрояване. Предвижда възстановяване на банята като СПА и балнеолечебен център с прилежащите му за целта обекти.

Научете повече за проекта

Проект „Овча купел“:

Банята в кв. „Овча купел“ се състои от три етажна постройка с  1321 кв. м. застроена площ. Столичната община има разработени проекти за превръщането на района в балнеолечебен център.

Научете повече за проекта

mineral-baths-sofia
aquapark-chepintsi

Аквапарк „Чепинци“:

Потенциален инвестиционен проект на 8 км от центъра на гр. София в село Чепинци. Терен от около 350 000 кв. м. с източник на топла минерална вода с доказани лечебни свойства.

Научете повече

Проект „Западен парк“:

Западен парк  е вторият по площ парк в София – 1.17 км2. Намира се в районите „Илинден“ и „Красна поляна“. В Столичната община има план за отдаване на 50-55 дка от парка на инвеститор за изграждане на детски атракциони. Планът предвижда място за ресторант, кафене, сладкарници и бар на открито.

Научете повече

zapaden-park

Проект „Северен Парк“:

Общата площ на територията е 18 500 кв. м. Предвидено е до него да се изгради спортна зала, което е и нашето предложение към потенциалните инвеститори. В района се намира и термалното находище „Свобода- Надежда“ – възможно ст да се изгради и СПА център.

Научете повече

Свържете се с нас, за да научите повече за инвестиционните възможности в София.

X