investor-of-the-year
СОАПИ с награда за инвеститор на годината
24.02.2017
sofia-backpacker-index-2017
Среща с търговски аташета, съветници по икономическите въпроси на чуждите посолства у нас и председатели на двустранните камари
09.03.2017

Американската компания за контролни системи Woodward създава свое производствено звено в София

woodward-sofia-bg

 

Световният лидер в производството на контролни системи, Woodward откри завод за авиационни компоненти в София. Основана през 1870г. в САЩ, компанията е най-големият производител и дизайнер на контролни системи и компоненти с авиационно и индустриално приложение и  в света.

woodward-bulgaria-officeНа 15 юли 2016г. Woodward България отпразнува официалното откриване на новия завод за авиационни компоненти и системи за управление на процеси в индустриалните производства в София, България.

Производствената площадка ще осигури пространство за инженеринг и сервиз на генератори за производството на вятърна енергия, както и за производството на електро-механични компоненти.

Събитието по откриването се проведе в присъствието на кмета на София, заместник-министъра на икономиката, представители на Американското посолство и изпълнителни директори от Американската търговска камара.

 

„Изключително впечатлен съм от бързината, с която заводът се построи, от отличната екипна работа на индустриалните и аерокосмически групи на Woodward. Новото съоръжение, офисите и производствените линии също ме впечатлиха“

– г-н Марти Глас, Woodward

 

 

Инженерингът в София все повече се разраства

Със създаването на новия завод на Woodward, София разширява обема на инженерните и производствени дейности в своето портфолио.

Как можем да бъдем полезни на вашата компания?

Ако искате да разберете повече за това как вашата компания да се установи в София и с какво можем да помогнем, както и да получите информация относно инженерната индустрия в България, моля свържете се с нашия началник на Отдел инвестиционен анализ и бизнес развитие – Надя Султанова чрез email: nadia.soultanova@investsofia.com или на телефон +359896160104

X