Софтуерната Experian откри новата си офис сграда в София
08.06.2019
СОАПИ представя икономическото и инвестиционното развитие на София пред делегация от Узбекистан
08.06.2019

СОАПИ ще участва в конференция на тема “Дигитализация” във Виена

 

Столичната агенция за инвестиции ще се включи в програмата на конференцията “Дигитализация”, която ще се проведе на 18 и 19 юни, 2019 г. във Виена, Австрия. Участието е по покана на Община Виена и бюрото за международни връзки на Виена Eurocomm PR.

Главният изпълнителен директор Владимир Данаилов ще се включи в програмата от втория ден на конференцията в рамките на панелна дискусия на тема “Електронно правителство и европейски общини”. В разговора по темата ще участват още Ярослав Булка, представител на кметството на Краков по въпросите за цифрова трансформация, както и Робин Хайлиг, проектен мениджър на “Sag’s Wien” – приложението за подаване на сигнали от граждани към Община Виена.

Конференцията “Дигитализация” е част от ежегодната серия от събития „Европейски конференции на градовете“ (ECC), които Eurocomm-PR организира от името на град Виена. Конференциите са по актуални въпроси, касаещи общинската администрация и услугите от обществен интерес. За събитията Виена посреща експерти от градските институции в Централна и Югоизточна Европа.
Пълната програма и всички участници в предстоящата конференция ще намерите тук.

X