Изтеглете първия наръчник на Столичната община “Sofia: Quality of Life”
20.07.2020
София и България във второто издание на Финтех атлас за ЦИЕ на Райфайзен Банк
21.07.2020

Plant Biotechnology: Beyond – още едно сателитно събитие в рамките на Biotech Atelier 2020

Biotech Atelier 2020 обяви още едно сателитно събитие в рамките на форума – работния семинар Plant Biotechnology: Beyond. Той ще се проведе в изцяло онлайн формат с панелисти от България и Германия. 

Семинарът предвижда три сесии:

  • – Употреба на натурални продукти 
  • – Ще постигне ли изчислителната биология следващ пробив в биотехнологията и развъждането на растенията?
  • – Бъдещето на растениевъдството 

Включваме се като институционален и комуникационен партньор на Biotech Atelier 2020, което тази година ще се проведе на 24 и 25 септември. Biotech Atelier е годишната конференция на Източна Европа, обединяваща футуристи, предприемачи, бизнес лидери и експерти в областта на биотехнологиите, информационните технологии, науките за живота, здравеопазването и фармацията.

Организаторите очакват 350+ гости, 120+ компании и 24+ панелни дискусии. През 2020 г. Biotech Atelier ще представи и изложба на плакати на студенти и конкурс за стартиращи екипи и идеи пред инвеститори, експерти и международни гости.

Екипът ни ви отправя покана да се присъедините към това мащабно събитие, посветено на биотехнологиите, на иновациите в областта и на стимулирането на биотехнологичната индустрия. 

Форумът се организира от Прескрипция, Българската асоциация за персонализирана медицина (БАПЕМЕД) и София Тех Парк.

Пълна информация за събитието ще намерите на официалния сайт biotech-atelier.com, както и на страниците на събитието във Facebook и LinkedIn.

X