Колко ще похарчи светът за умни градове през 2020
04.03.2020
Политики, основани на доказателства: в Берлин сме, за да научим повече
05.03.2020

Първата българска кариерна платформа за гейминг индустрията отвори врати

 

GAMEHIRED открива своята кариерна платформа в подкрепа на всички креативни професионалисти, които искат да създават видео игри.

Платформата улеснява вземането на решения, като предоставя на кандидатите подробна информация за отворените позиции, курсовете, както и за студията и академиите зад тях. Предоставена е информация за индустрията и полезни съвети в помощ на потребителите с цел да подобрят своите умения по гейм дизайн и изкуство. Георги Михайлов, основателят на GAMEHIRED, заяви: „Целим да работим в услуга на хората, които правят живота на милиарди по-забавен, като им предоставим необходимите инструменти, за да намерят вълнуващ начин на живот, а не просто поредната работа.“

Целевата аудитория включва програмисти, 2D и 3D художници, инженери, тестъри, продуценти, професионалисти в електронните спортове и студенти в областта на гейм дизайна.

Платформата помага и на студията и учебните заведения да изпъкнат и привлекат изключителни таланти като демонстрират своите уникални страни, култура, игри, екипи, привилегии, начин на преподаване, учебни програми и много други.

В пилотния проект на компанията за 2020 г. е заложена и възможността да се провеждат онлайн видео уроци по дигитално изкуство и разработване на игри. 

Всички, които искат да направят своите първи стъпки в индустрията, да започнат интересен курс по гейм дизайн на игри или да намерят мечтаната си работа, могат да го направят, като се регистрират на този линк: gamehired.com.

X