Не пропускайте: Biotech Atelier 2.0
26.06.2019
Предстоящи събития в София
26.06.2019

Bulpos откри център за иновации в офиса си в София

 

Image source: bulpros.com

Столичната технологична компания Bulpros откри център за иновации в офиса на компанията в Бизнес Парк София. Корпоративният център се казва Innovation Lab и в него Bulpros иска да демонстрира иновативни услуги и решения, които подпомагат процесите на дигиталната трансформация на бизнеса.

В лабораторията могат да се видят технологии за въвеждане на персонализирано преживяване на потребителите в онлайн среда, за повишаване на ефективността на общуване с клиентите с продукти на Cisco и Microsoft, виртуална реалност, AI асистенти, разработени от компанията и др.

Това е поредното капиталовложение в развитието на компанията, която през 2016 г. получи сертификат за инвестиция клас А за вложение от 3 млн. лв. Заради проекта си за разширяване на дейността компанията получи преференция за възстановяване на осигурителните вноски на наетите служители и административни облекчения.

Bulpros предлага иновативни решения в сферата на облачни услуги и услуги за поддръжка, индустриална дигитализация, киберсигурност, дигитално работно място, технологични услуги и продажби за областите производство, професионални услуги, телекомуникации, здравеопазване, търговия, финансови услуги и застраховане. 

От основаването си през 2010 до днес компанията преминава през бурен растеж и се разраства от стартъп с екип от 5 човека в София до международна компания с над 1200 служители, офиси в още 3 града в България и общо 19 в Европа и Северна Америка. Bulpros многократно е определяна за една от най-бързо развиващите се компании от авторитетни класации като Financial Times 1000 Europe, Deloitte Technology Fast 50 CE и Technology Fast 500 in Europe, Middle East, and Africa, доклада на McKinsey’s The rise of Digital Challengers 2018 и др.

X