Политики, основани на доказателства: в Берлин сме, за да научим повече
05.03.2020
Използвайте е-услугите на столичната администрация за ограничаване на социалните контакти с цел превенция от COVID-19
21.03.2020

Umni предоставя безплатен чатбот за туристическия сектор – един от най-засегнатите от COVID-19

 

Чатбот агенцията Umni.co обяви, че ще осигури безплатна изработка, внедряване и поддръжка на базов хотелски чатбот, за да помогне на хотелиерите да останат във връзка с клиентите си при срива, който пандемията от COVID-19 донесе в туристическия бранш. Компанията ще предоставя услугата напълно безвъзмездно до 1-ви септември за всички нови клиенти на базов виртуален асистент на български или английски език. 

Главен изпълнителен директор на Umni е Елица Стоилова, която има над 20 години опит в хотелиерската индустрия. От компанията смятат, че конкуренцията за клиенти, пазари и качествен персонал след кризата ще бъде жестока и бизнесите, които са мобилни, онлайн, гъвкави и винаги на разположение, когато са нужни на клиента, ще се възстановят по-бързо от спада.

Елица Стоилова, коментира решението на агенцията така: 

„Някой трябва да работи, да приема заявките и да отговаря на клиентите 24/7 дори когато няма никой в офиса, когато бизнесът е временно затворен. Това може да се прави от чатбот. Надяваме се, че безплатната услуга до края на лятото ще помогне на хотелите с наш чатбот да държат жива връзката с клиентите без да ги натоварва финансово. Кризата ще отмине и клиентите ще се върнат. Първо ще започне да се възстановява вътрешният туризъм, но не с такава скорост, че бизнесът да може бързо да се върне към нормалните си равнища на работа и бизнес модел. Чатботът може да поеме част от задачите и комуникацията и да помогне на хотела да оптимизира работата на наличния персонал с по-голяма полза за бизнеса и клиентите.“

Повече информация за функционалностите на хотелския чатбот и как помага ще намерите на сайта на компанията. Нови клиенти могат да поискат виртуалния асистент като изпратят имейл на адрес sales@umni.bg или да използват формата за регистрация тук

Създадената през 2018 г. Umni.co е чатбот агенция, която предоставя виртуален асистент на редица сектори като хотелско настаняване, рекреационна дейност, здравеопазване. Още в същата година на създаването си Umni.co получава и първата инвестиция за доразработването на своя “бот-като-услуга” от канадския фонд Loyal VC.

X