Дигитализацията повишава производителността, подобрява услугите за гражданите и бизнеса и подпомага вземането на решения, базирани на данни
06.12.2019
Новини от градската среда в София
06.12.2019

Ранни регистрации за изложението за развитие на бизнеса с устойчиви решения seeSUSTAINtec 2020

 

Отворени са ранните регистрации за участие в изложбената зона на seeSUSTAINtec. Форумът обединява в нов бранд добре-установените и наложени ЕЕ и ВЕИ (енергийна ефективност и възобновяема енергия), Save the Planet (управление на отпадъци и рециклиране), Smart Cities (интелигентни градове). Изложението и паралелният форум ще се проведат в периода 7-9 април 2020 г. в София и ще се фокусира върху популяризиране на иновации и знания между водещи производители, клиенти и дистрибутори, представители на общините от България и Югоизточна Европа. Акцент в изданието ще бъдат чистота и качество на въздуха.

Организациите с интерес да се включат в изложението, могат да направят ранна регистрация тук

 

Още полезни връзки:

Брошура 2020       Статистика

 

Очакванията са, че пазарът на еко технологии в Югоизточна Европа ще продължи да се развива. Климатичните промени стават все по-неуправляеми и изискват огромни разходи за справяне с техните негативни последици. Всяка индустрия се стреми към повече ресурсна ефективност и конкурентност, домакинствата търсят икономични и дигитални решения, а кръговата икономика предлага интелигентна алтернатива за справяне с предизвикателствата. Следващият програмен период  2021-2027 г. създава благоприятни възможности за финансиране на по-мащабно интегриране на политики и екологични иновации в Югоизточна Европа. Негови основни приоритети са: устойчива инфраструктура, околна среда и климат, дигитализация.

На последното издание на форума участваха фирми от 13 държави, а за 10-та поредна година бе организиран и Австрийски павилион. Изложението е привлече 3 400 експерти от 11 страни, а в паралелните конференции се включиха 52-ма лектори и 270 делегати.

X