Изтеглете новия ни годишен доклад “Пазарът на труда в София 2019”
06.12.2019
Creative Assembly Sofia анонсира първото си самостоятелно заглавие – Total War Saga: Troy
06.12.2019

Предстоящи събития в София

 

GLOBAL TECH SUMMIT 2019

10-12.12.2019, Национален дворец на културата

Global Tech Summit (GTS) предоставя на софтуерни инженери, мениджъри и стартиращи компании най-новите тенденции в технологичния свят.

GTS включва паралелни събития и семинари, международните конференции за разработка на софтуер Java2Days, CodeMonsters и AI & Smart_Tech, заедно с бизнес форумите Technology4Business и BusinessBooster.

GTS 2019 ще бъде домакин и на българското регионално състезание Startup World Cup. Startup World Cup е глобална конференция и състезание, което свързва стартъп екосистеми по целия свят. Състезанието се организира от Pegasus Tech Ventures, базираната в Силиконова долина мултинационална VC компания. Като част от програмата регионалните съдии на Startup World Cup Bulgaria ще присъстват на GTS и ще изберат един победител сред 15-те най-добри, допуснати на регионалния финал в рамките на GTS, който ще представя България на Големия финал на Startup World Cup в Сан Франциско през май.

Стартъпите, които се интересуват от излаз на международна сцена, менторство от глобални инвеститори и значителен награден фонд са поканени да кандидатстват за регионалния кръг на Startup World Cup.

Българските финалисти ще могат да представят идеите си пред журито на 10 декември в НДК, София като част от Global Tech Summit.

Формата за кандидатстване ще бъде отворена до края на деня на 6 декември 2019 г. Всички стартиращи компании могат да кандидатстват директно на уебсайта Startup World Cup Sofia или по имейл на startup@globalsummit.tech.

Формулярът за кандидатстване ще бъде отворен до края на 6 декември 2019 г. Всички стартъпи могат да кандидатстват директно на уебсайта Startup World Cup Sofia или по имейл на startup@globalsummit.tech.

 

COCHRISTMAS PARTY VOL.4 BY PUZL COWORKING & PARTNERS

18.12.2019, Клуб ЕХЕ

Коледно парти, което не трябва да пропускате!

Четвъртото издание на CoChristmas Party на Puzl CowOrKing & партньори кани приятели и водещите фигури в ИТ екосистемата в София в сряда, 18 декември, на коледно парти от следващо поколение.

Очаквайте около 600+ съмишленици. Съаорганизатори на събитието са Association of the Bulgarian Leaders and Entrepreneurs – ABLE,  BESCO – The Bulgarian Startup Association, BVCA – Bulgarian Private Equity and Venture Capital Association, Bulgarian Fintech Association и Hobo.

Входът е безплатен, но предварителната регистрация е задължителна. Може да заявите присъствието си на този линк.

X