ТРИАЛОЗИ 2019 – първи за Европа форум за Наука+Изкуство+Технология с домакин София
05.11.2019
Почти половината френски компании у нас планират инвестиции до края на годината
05.11.2019

Покана за участие в конференцията за стартъпи Индустрия 4.0 в Любляна с поети разходи

 

От името на Служба по търговско-икономически въпроси в гр.Любляна, Словения (СТИВ – Любляна) отправяме покана към столичните стартиращи компании от всички сектори да кандидатстват за участие в конференция, посветена на Индустрия 4.0, която ще се проведе на 19 и 20 ноември 2019 г. в гр. Велене, Република Словения. Конференцията цели да спомогне за осъществяването на срещи  на стартиращи предприятия от региона на Югоизточна Европа с водещи корпорации, базирани в Словения. Компаниите тази година са над 20, сред тях са Gorenje, Kolektor, Iskratel, Skaza, BSH, Akapovič, SAP и др.

Ще бъдат проведени срещи между мениджъри от компаниите и предварително подбрани представители на стартиращи предприятия, с които да бъдат обсъдени бъдещи възможности за сътрудничество. Интерес за бизнеса представляват стартъпи във Фаза 2 и с разработки в областта на Индустрия 4.0 (дигитализация, роботика, автоматизация, изкуствен интелект и др.).

 

Разходите за настаняване и транспорт на селектираните след регистрация фирми се поемат изцяло от организаторите. Желаещите да се регистрират български фирми трябва да посочат в заявката си следния код: I01STARTUPBG.

Повече информация за събитиетоще намерите на https://www.future40.si/, както и на тел. 00386 40 234 220, г-жа Седина Сарайлич. При необходимост, фирмите могат да се свържат и със СТИВ Любляна на тел. +386 30 719 197 или на е-мейл

адрес: m.chavrakova@mi.government.bg, г-жа Мариана Чавракова, ръководител на СТИВ – Любляна. 

X