Финалистите в Акселератор Стартъп София
08.06.2019
MatcHub – нова платформа за намиране на чуждестранни бизнес партньори
08.06.2019

Покана за участие в изложението SFDACE в Рияд, Саудитска Арабия

 

От името на екипа на BINARA, отправяме показан за участие в предстоящото 3-то Годишно изложение на Саудитска Арабия за храни и лекарства (SFDACE), което ще се проведе между 30 септември и 2 октомври 2019 г. в Рияд, Саудитска Арабия.

SFDACE е най-голямото ежегодно събитие за храни, лекарства и медицински изделия в Рияд. Панаирът е отлична възможност за компании от София и България, които се интересуват от нови възможности и разширяване на пазара в Саудитска Арабия и Персийкщия залив. Можете да се включите или като изложител, или като посетител на форума.

SFDACE се провежда под патронажа на Саудитската агенция по храните и лекарствата. Компании за търговия на едро и дребно и производители проучват възможности за търговия с различни държави и договарят сделки с изложители на широка гама храни, лекарства и медицински изделия. Събитието включва изложбена част с научна конференция, работни срещи, B2B срещи и др.

За допълнителна информация и организационна подкрепа за участие като изложител или посетител на SFDACE, моля свържете се с организатора на българския павилион – BINARA Company – първата бизнес и социална платформа на арабски език, предлагаща маркетинг услуги, свързващи България и арабския свят.

БинАра ООД, Офис 410, ул. „Осогово“ 88, 1303 София Център, България

Търговски отдел: TRADING@BINARA.BG

Общи запитвания: INFO@BINARA.BG

024440888 / +359897684087

За WhatsApp кликнете тук https://wa.me/359897684087

Binara.bg

Уебсайт на събитието: http://www.sfdaconf.com / http://www.sfdaexhibition.com/

X