Покана за участие в изложението SFDACE в Рияд, Саудитска Арабия
08.06.2019
Calendar-Sofia-Events
Предстоящи събития в София
08.06.2019

MatcHub – нова платформа за намиране на чуждестранни бизнес партньори

 

На отворено събитие за предприемачи и стартиращи компании бе представена новата платформа MatcHub – портал за бизнес контакти, който помага на компаниите лесно и бързо да намерят партньори на външни пазари. Платформата е предназначена за малкия и среден бизнес и свързва директно фирмите с партньори с интерес в същата сфера на дейност или експертиза.

Организации или индивидуални лица могат да се регистрират безплатно в MatcHub и да получат достъп до мрежа от компании на местния и международния пазар. Платформата гарантира автентичността на профилите като прилага политика на проверка на две нива – изчерпателна информация в регистрационния формуляр, а в последствие – доказана връзка и/или препоръки от други участници в бизнес мрежата.

Новата платформа бе представена от Джанфранко Брусапорчи, съосновател и изпълнителен директор на MatcHub и в присъствието на Георги Стоев, заместник председател на Българската търговско-промишлена палата и на Алесандро Катенаци, ръководител Икономически проучвания в Конфиндустрия България – сдружението, което обединява италианската индустриална общност в България. Зад проекта стои компанията Internext, член на Конфиндустрия България.

X