Успешни градове ще бъдат тези, които работят за имиджа си и за доверието между институциите и различните градски общности (запис от интервю)
03.01.2020
Столичната “Ремикс глобъл” е първият онлайн магазин в Централна и Източна Европа, насърчаващ повторната употреба на текстил
06.01.2020

Новата Американско-българска камара в Америка стартира дейност през януари

 

 

Нова Американско-българска камара официално ще стартира дейността си през януари 2020 г.  Фокусът на Камарата ще е върху насърчаването и засилването на икономическите отношения между двете страни. 

Новосформираната камара е основана от Елиз Несторов и Пламен Кръстев. Организацията ще поеме водеща роля в предоставянето на пълен набор от ресурси за американско-българската бизнес общност, за привличането на инвеститори и популяризирането на двете страни сред бизнес средите в двете държави.

Целта на Камарата е да сътрудничи и да бъде мост за американските компании с интереси и бизнес в България, за български компании, присъстващи на американския пазар, както и за индивидуални лица, ангажирани с търговските и икономически взаимоотношения между двете страни, коментира Елиз Несторов. По думите й, основна причина, поради която предприемачите се присъединяват към търговските палати, е да привличат нов бизнес и да реализират възможности и Камарата ще предостави необходимите инструменти, за да ги подкрепи. 

Американско-българската камара вече е регистрирана като членска организация в Америка и работи по изграждането на партньорска мрежа с други бизнес общности.

Официалното представяне на Американско-българската камара в Америка ще се състои в петък, 24 януари 2020 г., в посолството на Република България във Вашингтон на адрес: 1621 22nd St. NW, Washington, D.C. 20008. 

За повече информация, моля, свържете се с Елиз Несторов, председател и изпълнителен директор на Американско-българската камара в Америка.

Info@usbgchamber.org

Тел. (212) 600-7679 / (202) 600-7679

www.usbgchamber.org

 

X