Текущи възможности за финансиране
04.07.2018
Digital-transition-partnership-Webit-Sofia-2018
В SOFIA’s PLACE на Webit 2018 бе представено партньорството „Цифров преход“, в което София е град-координатор
06.07.2018

Файненшъл таймс отваря технологичен център в София

FT-IT-Center-Sofia

FT-IT-Center-SofiaФайненшъл таймс, в партньорство с българския офис на базираната в Лондон консултантска компания Xoomworks, създава технологичен център в София. Екипът ще отговаря за поддържането на системите на FT.com за управление на софтуера за абонамент, съхраняването на данни, публикуването и разпространението на съдържание, фактурирането и плащанията, финансовата отчетност, корпоративното лицензиране и др.

Файненшъл таймс е една от водещите световни информационни агенции за бизнес новини. Печатните и онлайн продукти на агенцията имат повече от 900 хил. абонати. Медията предоставя широк набор от услуги, включително новини, коментари, данни и анализи.

София е избрана заради своето местоположение и бърз достъп до главния офис на Файненшъл таймс в Лондон, както и заради многото специалисти в областта на информационните технологии. Компанията планира да наеме 100 души в София през следващите 12 месеца от следните специалности: софтуерни инженери, бизнес анализатори и специалисти по управление на проекти и продукти.

X