Немската ProSiebenSat.1 Media SE откри развоен център в София
06.12.2019
Столичната агенция за инвестиции на среща с жените в бизнеса в София
06.12.2019

Cargotec Business Services отваря регионален център в Сингапур

Cargo-Partner-:ogistics-Center-in-Sofia

 

Cargo-Partner-:ogistics-Center-in-Sofia

Източник: cargo-partner

Базираната в София Cargotec Business Services (CBS), глобалният център за бизнес услуги в България нафинландския доставчик на интелигентни решения за товаро-разтоварни дейности по вода и суша Cargotec, разширява операциите си като открива регионален център в Сингапур.

CBS ще управлява новия хъб в Сингапур – ключова локация за услугите на компанията в азиатско-тихоокеанския регион.

CBS отвори врати в София през август 2017 г. и понастоящем екипът й се състои от 310 души. Центърът на финландската Cargotec у нас предоставя глобални услуги в областта на финансите, човешките ресурси, управлението на информацията и др., както и обслужва косвени поръчки за различните звена на Cargotec по света. В момента центърът покрива услуги в 17 държави.
В световен мащаб Cargotec (Nasdaq Helsinki: CGCBV) оперира в над 100 страни с 11 000 служители по целия свят. Трите бизнес звена на компанията, Kalmar, Hiab и MacGregor са признати лидери в управлението на товари в контейнери и превоз по вода и суша.Чрез добри позиции в ключови пристанища и по сухопътната мрежа, звената оптимизират международните товарни потоци и създават стойност за клиентите.

X