Възможности за финансиране
08.06.2019
България с позиция нагоре в класацията Manufacturing Risk Index 2019
08.06.2019

Българска ИТ компания инвестира 100 000 лв. в нова тестова база в София

 

Българската компания „ПЕРСИ“ ООД инвестира 100 000 лв. в нова модерна база в София, в която ще тества своите компютри и сървъри. С инвестицията компанията цели да удвои капацитета в операциите си по задължителна проверка на машините преди пускането им в продажба.

„ПЕРСИ“ ООД е системен интегратор и производител на висококачествени сървърни и компютърни системи. Фирмата е на пазара повече от 20 години и непрекъснато внедрява водещи идеи и технологии в производството си. Сертифицирана е по ISO 9001:2015 – стандарт, гарантиращ отлична организация на търговските, производствените и сервизните процеси.

Компанията произвежда собствена марка за компютърни и сървърни конфигурации „STINGER”. Системите позволяват гъвкав подход при проектирането на конфигурации, подходящи за широк спектър от задачи – от стандартни приложения до критични бизнес операции, анализ на данни в реално време и изкуствен интелект. „ПЕРСИ“ ООД е известна и с доставките на сървъри, работни станции и дискови масиви на Европейската организация за ядрени изследвания (ЦЕРН), с която работи от 2012 г.

X