Кметът Йорданка Фандъкова се срещна с Асоциацията на собствениците на бизнес сгради в България
24.01.2019
Анализ за потенциала на България от доклада на McKinsey за размера и темпа на растеж на дигиталните икономики
30.01.2019

Започна регистрацията за 5-ия Международен B2B ден за софтуерни компании 2019 във Виена

 

Регистрацията за 5-ия Международен B2B ден за софтуерни компании 2019 (International B2B Software Days 2019) във Виена вече е отворена. Събитието е най-голямата B2B среща в софтуерния бранш в Централна Европа и двудневната му програма включва презентации, предварително насрочени бизнес срещи, тематични семинари и представяне на компании пред международни инвеститори.

Развити компании, стартиращи фирми и научно-изследователски и развойни (R&D) центрове от София и България с фокус върху разработка на софтуер и нови технологии, които търсят партньорски контакти с други компании от сектора, могат да кандидатстват до 28 февруари 2019 г.

Събитието е безплатно за всички компании, които искат да се присъединят.

 

За да си организирате предварително B2B срещи с избрани компании:

  • Регистрирайте се и направете партньорски профил на компанията, която представлявате.
  • Посочете каква технология / продукт / експертиза предлагате и какъв вид сътрудничество / партньори търсите.
  • По имейл ще получите указания кога започва насрочването на срещите, ще можете да разгледате. профилите на останалите участници и да посочите компаниите, с които искате индивидуални срещи.

Всички профили ще бъдат публикувани онлайн и ще бъдат достъпни за всички регистрирани участници. Компаниите ще бъдат и широко популяризирани в информационните канали на организаторите на събитието. Няколко дни преди събитието всички регистрирани участници ще получат личния си график за срещи (той ще бъде достъпен и онлайн).

В деня на събитието всеки участник ще получи актуализиран график за срещите си, включително и заявки от последния момент, в хронологичен ред, с името на компанията и представляващото я лице, както и местоположението в залата за провеждането на всяка среща.

 

Петият Международен B2B ден за софтуерни компании се организира от FFG, Austrian Business International (официален уеб портал на австрийския международен бизнес), Виенската бизнес агенция, Austria Wirtschaftsservice и в сътрудничество с Enterprise Europe Network, Eureka и инициативата go-international.

За пълна информация, моля посетете уебсайта на събитието.

 

Информацията се предоставя по силата на споразумението „City-to-City Agreement“ между Виена и София за сътрудничество, споделяне на знания и възможности за развитие на бизнеса в двата града. Споразумението е подписано от бизнес агенциите на двете столици – Виенската бизнес агенция и Столичната агенция за инвестиции. По силата на договореното партньорство, предприемачи от София, които искат да развият бизнес във Виена и компании от Виена, които искат да установят операции в София, ще получават стартова подкрепа.

X