Доклад на PARA: Успехите на България в роботиката и автоматизацията за 2019-та
03.02.2020
Преференциален достъп до FUTURE PropTech в Лондон
03.02.2020

Включваме се в seeSUSTAINtec

 

Столичната агенция за инвестиции се включва като комуникационен партньор и участник във форума seeSUSTAINtec, който тази година ще се проведе между 7-9 април в Интер Експо Център, София.

Форумът обединява в нов бранд добре-установените и наложени ЕЕ и ВЕИ (енергийна ефективност и възобновяема енергия), Save the Planet (управление на отпадъци и рециклиране), Smart Cities (интелигентни градове). Изложението ще се фокусира върху популяризирането на иновации и знания между водещи производители, клиенти и дистрибутори, представители на общините от България и Югоизточна Европа. Акцент в изданието ще бъдат чистота и качество на въздуха.

 

Още за изложението:

Брошура 2020       Статистика

Очакванията са, че пазарът на еко технологии в Югоизточна Европа ще продължи да се развива. Климатичните промени стават все по-неуправляеми и изискват огромни разходи за справяне с техните негативни последици. Всяка индустрия се стреми към повече ресурсна ефективност и конкурентност, домакинствата търсят икономични и дигитални решения, а кръговата икономика предлага интелигентна алтернатива за справяне с предизвикателствата. Следващият програмен период  2021-2027 г. създава благоприятни възможности за финансиране на по-мащабно интегриране на политики и екологични иновации в Югоизточна Европа. Негови основни приоритети са: устойчива инфраструктура, околна среда и климат, дигитализация.

В последното издание на форума се включиха фирми от 13 държави, а за 10-та поредна година бе организиран и Австрийски павилион. Изложението привлече 3 400 експерти от 11 страни, а в паралелните конференции се включиха 52-ма лектори и 270 делегати.

Очаквайте още новини за участието ни в seeSUSTAINtec в предстоящите седмици.

X