Предстоящи събития в София
09.10.2019
София и Виена преподписаха споразумението за бизнес сътрудничество “Град-към-град”
09.10.2019

Включете се в SlavConf. Enlightenment – първата по рода си конференция в Европа за бизнес в културата, хуманитарните науки и изкуствата

 

SlavConf. Enlightenment e трета международна конференция за кариерно и творческо развитие и първата по рода си в Европа за бизнес в сферата на културата, хуманитарните науки и изкуствата. В програмата са включени лектори от България, САЩ, Обединени арабски емирства и др. 

Събитието ще се проведе за трета поредна година на 25 и 26 октомври 2019 г. в Аулата на Софийски университет, а входът е безплатен. Столичната агенция за инвестиции е институционален партньор на Конференцията.

Програмата ще съдържа лекции на български и английски език.

Главният фокус е към развитието на младежта и улесняването на комуникацията и възможностите за работа в съвременната призма на хуманитарните науки, културата, изкуствата и бизнеса. Събитието промотира възможностите за стаж и работа в сферите, които нямат своя форум за реализация.

 

Включете се в разговорите за кариерно и творческо развитие, създаване на бизнес партньорства и студентска работоспособност. Панелите са:

– Бизнес комуникации

– Медии

– Писатели

– Кино

– Мениджъри

SlavConf. е серия от събития и инициативи, обединяващи хората с интереси към културата, хуманитаристиката, изкуствата и бизнеса. Създадена е от Атанас Нейчев и Лилия Иванова през май 2017 г. Събитията изграждат общност от активни хора, които да развият възможностите си и да намерят работа, стаж или бизнес партньор. Международната конференция се състои ежегодно и цели на срещне общността с компании, институции и успели личности от бизнеса.

Основното събитие на 25 и 26 октомври 2019 г. ще се проведе в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Слоганът за 2019 г. е „Enlightenment“. Темите на лекциите и панелите са свързани с кариерното и творческото развитие през съвременната призма на хуманитарните науки и изкуствата. Събитието е насочено към студенти, докторанти, преподаватели, организации, управители и лицата на образователния сектор. Включени като подтеми са връзките на хуманитаристиката с изкуствата, иновациите и технологиите. Основните цели са:

  • – поддържането на връзката между университета и бизнеса;
  • – развитието на културата и иновациите в хуманитарния сектор;
  • – повишаването на възможностите за работа на студенти и младежи;
  • – да се обосноват основните дейности за управлението на бизнес; 
  • – да се мотивира желанието да създаваме.

Регистрирайте сега безплатно: https://join.slavconf.com/bg

Програмата ще намерите на https://slavconf.com

 

   ПОСЕТИТЕЛИ – http://bit.ly/slavconf-visitors

   ДОБРОВОЛЦИ – http://bit.ly/slavconf-volunteers

   МЕДИЯ/БЛОГЪРИ/ВЛОГЪРИ/ПАРТНЬОРИ – http://bit.ly/slavconf-partners

 

https://slavconf.com | https://join.slavconf.com | https://facebook.com/slavconf | https://facebook.com/groups/310140656433002 | https://twitter.com/slavconf | https://linkedin.com/company/slavconf | https://vk.com/slavconf 

X