Доклад за ефекта на COVID-19 върху икономиката на София
25.03.2020
Столичната община създаде единна информационна система по въпроси от граждани за COVID-19
30.03.2020

Столичната община открива официална Viber общност за COVID-19

 

Столичната община открива официална Viber общност за #COVID-19. В нея ежедневно ще бъде споделяна важна информация, новини за обстановката в града и текущи мерки, засягащи гражданите на столицата. Всички граждани могат да се включат в общността и да поканят други свои контакти да се присъединят. 

Официалната Viber общност за #COVID-19 на София е открита от новосъздаденото звено по Дигитализация, иновации и икономическо развитие (Innovative Sofia) към Столичната община с любезното съдействие на екипа на Rakuten Viber в столицата, за да предложи лесен и бърз достъп до важна информация в кризисната ситуация. 

 

Присъединете се към групата тук: https://vb.me/COVID-19_Sofia 

Ежедневно Столичната община ще споделя с гражданите и бизнеса в София:

– Съвети как да предпазим себе си и околните от болестта;

– Новини относно мерките, предприети за борба с COVID-19;

– Информация, свързана с въвеждането на нови правила и административни разпоредби, засягащи жителите на София. 

 

От началото на извънредното положение редица столични технологични компании активно предлагат идеи и готови за прилагане решения в помощ на гражданите и на управлението на града в кризисната ситуация. 

Столичният кмет Йорданка Фандъкова и екипите на Innovative Sofia и Invest Sofia изказват огромна благодарност към стартъп и IT компаниите в София за готовността им да помогнат с решения за града. 

 

X