СОАПИ част от студентската научна конференция „Съвременни концепции за развитието на интелигентни градове“
29.03.2019
Десет български стартъпа могат да получат преференциален достъп до TNW 2019 в Амстердам
03.04.2019

Справочникът “София – бизнес дестинация 2019” е публикуван и достъпен за изтегляне

Столичната агенция за инвестиции публикува второто издание на “София – бизнес дестинация 2019” – справочник за София като инвестиционна дестинация. Изданието вече е на сайта на Агенция и е достъпно за изтегляне.

“София – бизнес дестинация 2019” обхваща широк спектър от теми и включва данни за икономиката на столицата, работната сила, образованието, транспорта и свързаността, индустриалните и офис пространства, приоритетните отрасли, условията за инвестиции и предприемаческата среда, разходите за живот и др.

Ръководството служи и като наръчник за поетапните стъпки за стартиране на бизнес в София, тъй като съдържа актуални данни за данъците, таксите, инвестиционните стимули, последователните стъпки по регистриране на фирма и още много информация с практическа полза.

Екипът на агенцията е събрал и обобщил най-важната и актуална информация за столицата, с която цели да даде подробен преглед на София като инвестиционна дестинация и да подпомогне успешния старт на тези, които обмислят или вече са взели решение да установят бизнеса и ежедневието си в красива София.

Изданието е на 2 езика – български и английски, и може да бъде изтеглено онлайн от страницата на Столичната агенция за инвестиции в секция “Бизнес справочник и брошури

Данните са представени предимно в графики, таблици и инфографики с цел по-лесно обхващане на информацията.

Може свободно да използвате цялото съдържание и всички графики за нуждите на бизнеса ви, когато представяте свои проекти на чуждестранни партньори и потенциални инвеститори.

За потребители от чужбина екипът на Столичната агенция за инвестиции е на разположение за допълнителна информация и подробен анализ по конкретни теми, както и за непрекъсната подкрепа на всеки етап от инвестиционния план.

Столичната агенция за инвестиции изказва специални благодарности на всички компании и организации, оказали съдействие по изготвянето на новото издание “София – бизнес дестинация 2019”.

Благодарим на:

Благодарим на: Българската асоциация за дялово и рисково инвестиране (BVCA), Фонд на фондоветеИнститут за пазарна икономикаИнститут за икономическа политикаСофия тех паркОГФМСПPuzl CowOrKingБългарска Финтек АсоциацияZara ConsultЛетище СофияIT StepБългарска аутсорсинг асоциацияБългарска асоциация на софтуерните компании (BASSCOM), Дирекция “Култура” към СОФондация креативни индустрии.

 

X