Справочникът “София – бизнес дестинация 2019” е публикуван и достъпен за изтегляне
02.04.2019
Промени в 142 закона целят електронизиране на голям брой административни услуги към гражданите и фирмите
08.04.2019

Десет български стартъпа могат да получат преференциален достъп до TNW 2019 в Амстердам

 

Десет български стартъпа ще получат преференциален достъп до The Next Web Conference (TNW Conference 2019) – технологичният фестивал в Амстердам, считан за сърцето на стартъп средата в Европа, който тази година ще се проведе на 9 и 10 май.

Инициатор за присъствието на повече български стартиращи компании на TNW е екипът на София Тех Парк, който е договорил с организаторите 50% намаление от стандартната цена на пропуска за първите десет записали се български компании (149 евро вместо 299 евро), а за всички следващи – 20%. Съществува възможност и за включване в представяне на бизнес идеи пред потенциални инвеститори.

За да подадете заявка за регистрация с намаление е необходимо да попълните формата тук.

За въпроси и допълнителна информация може да се обръщате към екипа на София Тех Парк: г-жа Таня Цигуларова, отдел Бизнес развитие, телефон: (+359)889 900 609, имейл адрес: t.tzigularova@sofiatech.bg.

Пропуските са за пълен достъп до всичко в програмата на двудневната конференция – лекции, панелни дискусии, уъркшопи, срещи с инвеститори и ментори, партита и други социални събития. Участниците във фестивала ще имат достъп до онлайн платформа в сайта на TNW, в която ще могат предварително да сформират своя програма като изберат от множеството инициативи и насрочат присъствие или срещи.

The Next Web Conference е най-голямата конференция, посветена на иновации, стартъпи и технологии в Европа. Събитието събира 17 500 посетители дневно, 7 000 компании от над 100 страни, 72% от посетителите са хората, взимащи решение в организацията, която представляват. Това е 14-то издание на фестивала и тази година ще се състои в нова, по-голяма локация – бивша корабостроителница в квартал Amsterdam Noord, която днес е творчески център за артисти и предприемачи. До фестивалната зона има удобен безплатен транспорт по вода с ферибот.

X