Hoви инвecтиции в икономическа зона София-Божурище
09.09.2019
СОАПИ се включва в BIOTECH ATELIER 2.0 – форум без аналог в биотех екосистемата у нас
13.09.2019

СОАПИ се включва в BIOTECH ATELIER 2.0 – форумът без аналог в биотех екосистемата у нас

 

СОАПИ ще се включи в програмата на второто издание на BIOTECH ATELIER единственото по рода си събитие в сферата на биотехнологиите в България, което ще се състои на 25 септември 2019 г. в Иновационен форум „Джон Атанасов“, „София Тех Парк“. По покана на организаторите главният изпълнителен директор на СОАПИ г-н Владимир Данаилов ще участва в панелната дискусия на тема “Достъп до финансиране за стартиращи и развити биотехнологични компании в България”

BIOTECH ATELIER 2.0 ще събере на едно място водещи български и чуждестранни експерти с познания и опит в областта на лекарствени продукти за модерни терапии (ATMPs), изкуствен интелект и машинно обучение в медицината (AI and machine learning in medicine), проекта MEGA, персонализирана медицина, биомаркери и биобанкиране, данни от медицинската практика (RWD/ RWE), клинични проучвания, пациентско застъпничество, достъп до финансиране и др. 

Организаторите и участниците ще търсят и мост за сътрудничество с експерти от сферата на информационните технологии, следвайки водещите международни тенденции. Идеята е Ателието да се превърне в ежегодно събитие и да се разширят максимално обхвата и отзвука от него, както на локално, така и на международно ниво.

През тази година BIOTECH ATELIER има и 2 сателитни събития – за интелектуална собственост и технологичен трансфер на 24 септември /организирано съвместно с Британското посолство в София/ и за компютърна валидация в GMP регулативния стандарт /организирано от Фармалекс България и Българската Асоциация на квалифицираните лица/ на 2 и 3 октомври.

Форумът се организира от Прескрипция и Българската асоциация за персонализирана медицина  (БАПЕМЕД). Основателите и идеолозите на BIOTECH ATELIER са убедени в потенциала на науките за живота /life sciences/ и биотехнологиите и смятат, че ключът за успешното развитие в тази среда е в международното сътрудничество и колаборацията между наука и индустрия, а събитието ще предостави възможност за директен диалог по ключови теми и проблеми в деня на събитието.

Екипът ни ви отправя покана да се присъедините към това амбициозно и мащабно събитие, посветено на биотехнологиите, на иновациите в областта и на стимулирането на биотехнологичната индустрия в страната. 

Със съдействието на организаторите, всички експерти от партньорската мрежа на Столичната агенция за инвестиции с интерес към биотехнологиите могат да използват код BIO20SILVER за регистрация с 20% отстъпка от цената за достъп до BIOTECH ATLIER 2.0. 

Пълна информация за събитието ще намерите на официалния сайт biotech-atelier.com, както и на страниците на събитието във Facebook и LinkedIn.

За регистрация или участие като спонсор на форума можете да се свържете директно с г-н Миладин Иванов на имейл адрес miladin.ivanov@simbula.eu или на телефон +359 896 51 02 63.

X