Виена, Гьотеборг, столични организации и предприемачи с идеи за по-добри градове и общества в “Пространството на София” на Webit 2018
06.07.2018
Столичната Rosey’s mark е сред 10-те победителя на европейския акселератор KATANA
21.07.2018

Предстоящи изложения, на които да представите бизнеса си през октомври

 

В поредната статия от рубриката ни ви представяме международни изложения с дати на провеждане през октомври 2018 г.

 

Арена на красотата, България

05-07 октомври, 2018 г. I Панаир на красотата и здравеопазването

Арена на красотата се провежда два пъти годишно през пролетта и есента и е най-големият национален форум за професионалисти във фризьорските, козметични, маникюрни, SPA & Wellness услуги и продукти. Събитието събира посетители и изложители с интереси във всички сфери на козметичната индустрия – козметици, дерматолози, маникюристи и педикюристи, пластични хирурзи, мениджъри на салони и др.

Уебсайт и организатор: www.arenaofbeauty.bg

 

Образование без граници – София, България

22-24 октомври, 2018 г. I Най-голямото изложение за образование в България

“Образование без граници – София” е най-голямото международно изложение за образование и кариера в България. Изложбата дава възможност на водещите експерти, свързани с академичните среди, както и на висши училища, университети, езикови школи и образователни институции да споделят и обменят иновативни идеи. “Образование без граници” се организира съвместно със Столичната община и Министерството на образованието и науката.

Уебсайт: edu-fair.info

 

Стройко София, България

24-28 октомври, 2018 I Изложба за архитектура, строителство и обзавеждане

“Стройко София” е 5-дневно събитие, което ще се проведе от 24  до 28 октомври 2018 г. в НДК в София. Събитието е най-голямото изложение за архитектура, строителство и обзавеждане.

Уебсайт: stroiko2000.com

 

IDC IT Security Roadshow, България

30 октомври, 2018 I Защитени приложения, облачни системи и сигурност

IDC IT Security Roadshow е еднодневно събитие, което ще се проведе на 30 октомври 2018 г. в София, Хотел Балкан. Събитието събира под един покрив продукти и специалисти в областта на информационните технологии и високотехнологичните индустрии. IDC IT Security Roadshow се фокусира върху сигурността в дигитална среда и поставя на дневен ред предизвикателствата, които организациите ще срещнат по пътя си към цифрова трансформация.

Уебсайт: https://idcitsecurity.com/

 

ISAF 2018, Турция

11-14 октомври, 2018  I Сигурност и безопасност

Между 11-14 октомври 2018 г. в Истанбул Експо Център ще се проведе изложението ISAF 2018, посветено на няколко области – „Сигурност, здравеопазване и безопасност на труда“, „Противопожарна защита“, „Интелигентен дом“ и „ИТ сигурност“. Това е 22-то издание на най-голямото секторно събитие за Европа и Азия. Очаква се тази година ISAF 2018 да посрещне над 18 000 посетители.

Уебсайт: www.isaffuari.com

Организатор www.marmarafuar.com.tr

 

TIB Букурещ, Румъния

10 – 13 октомври, 2018 I Международен технически панаир

TIB е международен технически панаир в Букурещ и най-големият с тази насоченост в Румъния. TIB Букурещ представя секторите машиностроене, електротехника, електроника, автоматизация, комуникации и индустриални ИТ, химия и нефтохимия, металургия и заваряване, транспорт, съхранение и много други. Изложението включва конференции, семинари и видео прожекции. В дните на изложението TIB Букурещ се провежда и панаирът Inventika – международна изложба за изобретения, научни изследвания и нови технологии.

Уебсайт: www.tib.ro

Организатор: www.romexpo.ro

 

Motek Щутгарт, Германия

07 – 10 октомври, 2018 I Водещ световен търговски панаир за автоматизация в производството и монтажа

Панаирът Motek е водещо събитие в областта на автоматизацията в производството и монтажа, технологията на суровините и материалите, технологиите за обработка и индустриална обработка. Това е единствения по рода си форум, който представя цялата верига от процеси в машиностроенето и автоматизацията. Форумът предоставя решения за подобряване на ефективността и увеличаване на рентабилността в почти всички индустриални сектори. Основни целеви групи са бизнесите, свързани с автомобилната индустрия, производството на машини и оборудване, електрическата и електронната промишленост, медицинското инженерство, производството на слънчева енергия и всички звена за преработка на метали и пластмаси.

Уебсайт: www.motek-messe.de

Организатор: www.messe-sinsheim.de

 

ICSE Europe Мадрид, Испания

09 – 11 октомври, 2018 I Международна изложба за аутсорсинг услуги във фармацевтичната индустрия

ICSE Europe е международното изложение за аутсорсинг услуги във фармацевтичната индустрия. Провежда се ежегодно в различни европейски градове. Аутсорсингът придобива все по-голямо значение поради нарастващите разходи в компаниите, затова и много от тях търсят подходящи бизнес партньори и нови пазари. ICSE Europe предлага възможност за компаниите от фармацевтичната и биотехнологичната индустрии да се информират подробно за възможностите за аутсорсинг на услуги на други пазари или да получат партньорска подкрепа при изпълнението на дейностите си.

Уебсайт: www.cphi.com

Организатор: www.ubm.com

 

Визия Щутгарт, Германия

06 – 08 октомври, 2018 I Водещ световен търговски панаир за обработка на изображения

Vision е водещ търговски панаир за дейности по обработката на изображения. Форумът е от глобален мащаб и се провежда на всеки две години в Щутгарт. Форумът среща всички специалисти в дейности по image processing и e ключова локация за представяне на най-новите разработки в областта на обработката на индустриални изображения – от системи за обработка до всички свързани с отрасъла услуги. Vision е премиера на широка гама от продукти и услуги: от сензори до процесори, от кабели до камери, от софтуер до осветление. Връхна точка на Vision е конференцията Days of Industrial Vision, смятана за най-големия и професионален технологичен форум за лекции и панелни дискусии по всички теми, свързани с обработката на изображения.

Уебсайт и организатор: www.messe-stuttgart.de

X