„Защо София?“ с Мариела Цветанова, главен маркетинг директор на Империя Онлайн
27.08.2019
Започва менторската програма за компаниите в пилотното издание на “Акселератор стартъп София”
07.09.2019

Представяме София на EXPO REAL 2019 в Мюнхен

За първи път водещото изложение за недвижими имоти в Европа организира отделен дискусионен панел за България 

 

Commercial real estate market in Bulgaria –

opportunities and perspectives 2020

07/10/2019  |  13:00 – 13:45 ч  |  палата A1, щанд 250

Език: английски

Повече за панела: exporeal-konferenz.de/events

Представяме инвестиционния профил и възможностите за инвестиции в София в сектора строителство и недвижими имоти на Expo Real 2019 – най-голямото В2В изложение за бранша в Европа, което тази година ще се проведе между 7 и 9 октомври. Ще представим актуална информация за сегментите офиси, търговски площи, логистични и индустриални зони, както и общата икономическа и инвестиционна среда в града.

Като част от дискусията Главният изпълнителен директор на Столичната агенция за приватизация и инвестиции Владимир Данаилов ще представи макроикономическата среда и перспективите за развитие на София. 

 

Посетете щанда на България

07-09/10/2019  |  палата A1, щанд 442

Свържете се с нас, за да уговорим предварителна среща в дните на изложението. 

+359 896 160 104                                                                                                    

nadia.soultanova@investsofia.com

 

 

 

Тази година българското присъствие на Expo Real е на площ от 120 м². Десет български компании ще представят своите проекти в рамките на изложението. За втора поредна година Столичната агенция за приватизация и инвестиции се включва като институционален партньор в представянето на София по покана на Асоциацията на собствениците на бизнес сгради в България (АСБС).  

През 2018 г. България и София присъстваха със свой щанд за първи път в историята на изложението. Така София стана и първият град, който представя България в събитие на Мюнхенския панаир (Messe München) и прилежащия към него Международен конгресен център, където целогодишно се провеждат десетки международни форуми, сред които и EXPO REAL. 

Изложението за недвижими имоти и инвестиционни проекти EXPO REAL в Мюнхен е най-голямото В2В изложение за бранша в Европа. То се провежда всяка година през месец октомври в Мюнхен. И тази година на 64 000 м2 ще се представят 2 095 изложители от 41 страни. Участниците в EXPO REAL отразяват целия спектър на бизнеса за недвижима собственост: инвеститори и финансисти, проектанти и проектни мениджъри, консултанти и посредници, хора, управляващи корпоративна собственост, архитекти и представители на градове и икономически региони. 

На следните линкове можете да намерите повече информация за изложението:

 

X