Еnterprise Europe Network предлага безплатни консултации на фирми с амбиция за растеж
01.08.2018
„Защо София?“ с Мартин Смит и Гордън Форсайт, основатели на Brightive
22.08.2018

Покана за участие в двудневния InnoTech Summit | Destination Nordics

Тъй като голяма част от компаниите, с които разговаряме, изразяват интерес към северните пазари, споделяме покана за участие в двудневния InnoTech Summit | Destination Nordics.

InnoTech Summit | Destination Nordics ще се проведе на 23-24 октомври в Стокхолм и се организира от  Emerging Europe Alliance for Business Services, Innovation and Technology и Nordic IT Sourcing Association (организацията поддържа мрежа от 2 700 членове, 98% от тях купувачи и крайни потребители).

Форумът дава възможност за създаване на полезни партньорства в бизнес среда от BPO, ИТ и други компании-доставчици на услуги от Централна и Източна Европа, както и възможност за директен контакт с мениджъри на водещи скандинавски и световни компании като Ericsson, ICA, Ikea, Nordea, Teliasonera, Electrolux, Cisco, Sony, Maersk.

Алиансът предлага гаранции за възвръщане на инвестицията като осигурява минимален брой делегати по страни и индивидуални бизнес срещи, така че участниците да получат гаранция за ползотворно участие в двата дни на форума. Компаниите, които участват със спонсорство, получават и целогодишно членство в Алианса.

Компаниите, заявили желание за участие през Столична агенция за инвестиции, получават отстъпка от 10% във всички спонсорски пакети и пропуски при заявен интерес в срок до 31 август.

При достатъчно участващи компании от София, е възможно организиране и на специална сесия, посветена на София и България по време на InnoTech Summit | Destination Nordics.

Изпратете имейл на адрес contact@investsofia.com, за да изразите желанието си да се присъедините към делегация от България.

За повече информация посетете www.ee-alliance.com/innotech-stockholm-2018/.

Въпроси за възможностите за участие и цялостната организация може да отправяте и към Емилиано Рамос, Chief Client Officer в Emerging Europe Alliance на имейл e.ramos@ee-alliance.com.

X