Отговаряме на най-често задаваните въпроси от чуждестранни граждани по време на семинара „Пребиваване и правене на бизнес в България“ 

 

СОАПИ организира семинара „Пребиваване и правене на бизнес в България“, който ще се проведе на 18 септември в Полиграфия офис център. Провеждаме форума по инициатива и в съвместно сътрудничество с Адвокатско дружество „Камбуров и съдружници“. Екипите ни ще се срещнат с търговските представители от посолствата в България, консултантски компании, инвеститори и инвестиционни фондове. 

Практическите отговори ще бъдат насочени към три теми:

  • Пребиваването и вноса на работна сила в България, процедурите по издаване на разрешително за работа или синя карта
  • Придобиването на недвижими имоти в България от чуждестранни граждани и компании, правните и данъчни аспекти на придобиването на собственост у нас
  • Защита на бизнес и лични данни в България и информационна сигурност

Семинарът цели да предостави експертни отговори на някои от най-често задаваните въпроси от чуждестранните граждани, желаещи да пребивават дългосрочно и успешно на територията на България.

Ако имате въпроси или се нуждаете от информация как да установите ежедневието и бизнеса си в София, екипът ни е на разположение да предостави необходимата информация.

X