Столичният стартъп Centrоida се присъединява към ScaleFocus
08.06.2019
Преакселераторът Founder Institute открива в София първия си офис извън САЩ
08.06.2019

Конференцията Total Chaos 2019 събра в София световния елит в компютърната графика и визуалните ефекти

 

За втора поредна година конференцията Total Chaos събра световния елит в компютърната графика и визуалните ефекти. Стотици 3D художници, дизайнери и разработчици се присъединиха към международния форум в София. Събитието се проведе в Иновационен форум “Джон Атанасов” на София Тех Парк и бе домакин на вдъхновяващи лекции на световно признати артисти и на практически майсторски класове. Организаторите Choas Group отново превърнаха Total Chaos във впечатляващо преживяване.

Конференцията започна на 16 май с майсторски класове, които продължиха цял ден. Водени от топ 3D професионалисти, класовете предоставиха задълбочено обучение по теми като параметричен дизайн за архитектура, продуктов и автомобилен дизайн, визуални ефекти и начини за архитектурна визуализация. В следващите два дни, на 17 и 18 май, Total Chaos продължи с три паралелни сцени, посветени на най-новото в 3D визулните технологии.

Десетки постове в туитър и другите социални медии демонстрираха позитивната оценка на международната общност за перфектната организация и сливането на изкуство и технологии на една обща сцена. Столичната агенция за инвестиции с удоволствие присъства на конференцията като официален партньор на това стойностно събитие в София. С нетърпение очакваме третото издание на конференцията през 2020 година!

Total Chaos се организира от базираната в София българска софтуерна компания Chaos Group – световен лидер в технологиите, свързани с компютърна графика, които помагат на творци и дизайнери да създават реалистични изображения и анимации, подходящи за дизайн, телевизия и игрални филми. Компанията се специализира в областта на рендъринг на физически обекти и симулационен софтуер, който ежедневно бива използван от най-добрите дизайнерски студиа, архитектурни фирми, рекламни агенции и компании за визуални ефекти по цял свят. Chaos Group е основана през 1997 г. и има офиси в София, Лос Анджелис, Прага, Сеул и Токио.

За повече информация посетете: chaosgroup.com

 

Галерии със снимки и преглед на най-интересното от трите дни на Total Chaos 2019 ще намерите тук:

TOTAL CHAOS: THE MASTERCLASSES RECAP

TOTAL CHAOS: DAY ONE RECAP

TOTAL CHAOS: DAY TWO RECAP

X