Изнасяме за Франция повече, отколкото внасяме
28.06.2019
Acronis ще инвестира 1,2 млн. лв. в разширяване на дейността си в София
02.07.2019

Файненшъл таймс разширява екипа си в София

FT-IT-Center-Sofia

 

FT-IT-Center-SofiaФайненшъл таймс (FT) премести в София още един от ключовите си екипи по разработка на технологии и продукти. Новото звено FT Specialist ще разработва от София дигитални продукти за добре познати марки на FT като Investor Chronicle, fDi Intelligence и The Banker и до края на годината планира да отвори 30 нови позиции за софтуерни инженери, продуктови мениджъри, бизнес анализатори, дизайнери.

Екипът ще се помещава в столичния офис на FT, който официално отвори врати в началото на 2019 г. с отдела FT Core, ĸoйтo пoддъpжa бaзoвитe плaтфopми и cиcтeми на FТ.соm. Сpeд тях са cиcтeмите зa aбoнaмeнт, съхраняването на данни, paзпpocтpaнeниeто нa пeчaтни издaния, пyблиĸyвaнeто нa cъдъpжaниe и др. 

FT е една от водещите световни информационни агенции за бизнес новини. Печатните и онлайн продукти на агенцията имат над 900 хил. абонати. Медиата предоставя широк набор от услуги, включително новини, коментари, данни и анализи. 

София бе избрана за локация за екипите на агенцията заради своето местоположение и бърз достъп до главния офис в Лондон, както и заради многото специалисти в областта на информационните технологии. 

X