Предстоящи изложения, на които да представите бизнеса си
02.04.2018
TELUS International откри офис в нова бизнес сграда в София и планира още 2 000 служители до 2020 г.
02.04.2018

Унгарската Wing придобива две офис сгради в София за 9,85 млн. евро

Унгарският холдинг за недвижими имоти Wing купува две офис сгради в район Младост в София срещу 9.85 млн. евро. Сградите не са нови и са от различни дружества-собственици – Булмаг риъл истейт и С.3.И. Мениджмънт, съобщават от в-к Капитал.

По-голямата сграда е в зоната между София тех парк и Мегапарк и е с площ 8 000 кв.м, а другата е триетажна офис сграда в близост до метростанция Младост 1 и разполага със 770 кв.м отдаваема площ.

 

За Wing Zrt.
Wing Zrt. е един от най-големите частни унгарски предприемачи в областта на недвижимите имоти. За 20-годишната си дейност от създаването си досега компанията е реализирала инвестиции на обща стойност над 500 млн. евро в дейности като строителство, реконструкция, отдаване под наем и др., а портфолиото на компанията обхваща обща площ от около 800 000 кв.м. офиси, промишлени и логистични проекти, хотели. Wing Zrt. предлагат и услуги по планиране и проектиране, управление на съоръжения. Това е първата инвестиция на компанията извън Унгария и е част от стратегията й за по-нататъшно развитие и на външни пазари.

X