Calendar-Sofia-Events
Не пропускайте в София през април
02.04.2018
Унгарската Wing придобива две офис сгради в София за 9,85 млн. евро
02.04.2018

Предстоящи изложения, на които да представите бизнеса си

 

В поредната статия от рубриката ни ви представяме международни изложения с дати на провеждане през юни 2018 г.

 

Architect@Work France Lyon

07 – 08 юни, 2018 | Архитектура

Панаирът Architect@Work France ще се проведе в Лион и е отворен за професионалисти в областите архитектура, интериорен дизайн, технологии, оборудване, инструменти, инсталации и материали за жилищно строителство. Целта на панаира е да създаде оптимална среда за установяване на контакти между архитекти, дизайнери, интериорни дизайнери, инженери и служители в заинтересованите институции. Изложението представя новостите в технологиите, оборудването и материалите на пазара.

Уебсайт: http://lyon.architectatwork.fr/

 

All about automation, Essen

06 – 07 юни, 2018 | Автоматизация

Изложението All about automation fair в Есен, Германия, е фокусирано върху доказани и успешни продукти, решения до ключ и работещи концепции в технологиите за индустриална автоматизация. То свързва отделите за продажби в региона с потенциални клиенти. Изложението се провежда във формат, който предлага повече време за разговори, кратки разстояния между различните тематични зони и минимални организационни усилия при all-inclusive пакетите за участие.

Уебсайт: www.untitledexhibitions.com

 

Automatica, Munich

19 – 22 юни, 2018 | Автоматизация

Automatica е международен панаир за автоматизация, който се провежда веднъж годишно на панаира в Мюнхен, сърцето на най-големия пазар в Европа за роботика и автоматизация. Представят се водещи технологи в сферите на сглобавяне и монтаж, роботика, видео контрол над процеса на производство и др. Automatica е първият международен панаир, в който посетители и изложители могат да видят всички сегменти в роботиката и автоматизацията.

Уебсайт: www.messe-muenchen.de

 

Achema, Frankfurt

11 – 15 юни, 2018 г. | Химично инженерство, опазване на околната среда, биотехнологии

Като водещо събитие в изключително важна и сложна индустрия, Achema е подходяща платформа както за малки и средни компании,семейни фирми или малки стартиращи компании, така и за международни корпорации и организации, които представляват самите индустрии. Изложението традиционно посреща близо 4 000 изложители и 166 000 посетители.

Achema ще се състои във Франкфурт в рамките на 4 дни.

Уебсайт: dechema.de

 

Bio tech, Tokyo

27 – 29 юни, 2018 | Биотехнологии

Bio tech в Токио е едно от най-големите търговски изложения за биотехнологии в Азия. Форумът е един от най-престижните и влиятелни панаири в биотехнологичната индустрия в Азия. Bio tech е и комуникационна и информационна платформа в индустрията и предлага на изложителите възможността да се представят пред публика от експерти в областта. Посетителите могат да намерят задълбочена и изчерпателна информация за най-новите разработки, тенденции, продукти и услуги в различни области.

Уебсайт: www.reedexpo.co.jp

 

Project Lebanon, Beirut

26 – 29 юни, 2018 | Строителство

Project Lebanon е международно търговско изложение за строителни технологии, строителни материали и оборудване, което ще се проведе за 23-ти пореден път в Бейрут, Ливан.  Панаирът представя пионерски решения, нови продукти и експертен опит. Project Lebanon е мястото за ежегодна среща на експерти и фирми, работещи във всички сегменти на строителния сектор – архитекти, инженери, интериорни дизайнери, изпълнители, производители и дистрибутори. Част от изложението е Седмица на устойчивото развитие – специална зона от фестивала, в която се провеждат интерактивни конференции и семинари за зелени сгради и зелена архитектура.

Уебсайт: www.ifpexpo.com

 

Chemspec Europe, Cologne

20 – 21 юни, 2018 | Химия и химикали

В Chemspec Europe участват някои от най-големите световни доставчици и производители на фини химикали, химикали със специално приложение и на свързаните с тях продукти и услуги. В двата дни на изложението ще се проведат редица конференции, семинари и работни срещи от експерти в индустрията.Това е 33-тото издание на Chemspec Europe в Кьолн.

Уебсайт: www.mackbrooks.com

 

Electrify Europe, Vienna

19 – 21 юни, 2018 | Енергетика

Electrify Europe е форум за енергийните индустрии и технологии в Европа. Провежда се  от 1993 г. насам в различни локации. Представят се широка гама от решения и технологии за електроцентрали, разпределение на електроенергията, от стандартни и възобновяеми енергийни източници до енергийните компании и доставчиците на енергийни услуги. Част от програмата на панаира е международен конгрес на тема енергийни източници.

Уебсайт: www.pennwell.com

 

Guangzhou International Robotics Exhibition, Guangzhou

06 – 08 юни, 2018 | Роботика

China Guangzhou International Robotics Exhibition е изложение за промишлени роботи за повишаване на ефективността на производствения процес. Над 100 международни изложители представят и редица интегрирани решения като роботизирани работни станции или интелигентни монтажни линии. Изложбеният център в Гуанджоу, където се провежда панаирът, е най-големият и най-модерен панаирен комплекс в Азия.

Уебсайт: www.julang.com.cn

 

ees Europe, Munich

20 – 22 юни, 2018 | Батерии и системи за съхранение на енергия

ees (electrical energy storage) Europe е най-голямата и най-посещаваната  изложба за системи за съхранение на енергия в Европа. Събират се доставчици, производители, дистрибутори и потребители на стационарни и мобилни решения за съхранение на електрическа енергия. Изложението се провежда ежегодно и е обвързано с Intersolar Europe (Мюнхен) – най-голямото изложение за слънчева индустрия в света . Търговското изложение ees Europe се фокусира върху решения за съхранение на енергия от възобновяеми източници, от приложения в домакинството и търговията до масовото съхранение. Акцент се поставя и върху продукти и решения за интелигентна възобновяема енергия, управление на енергията, електрическа мобилност и непрекъсваемо захранване (UPS).

Уебсайт: www.solarpromotion.com

 

Belgrade Future Gaming, Belgrade

05 – 06 юни, 2018 | Гейминг

Belgrade Future Gaming е за посетители от всички възрасти, които се интересуват от всякакъв тип съвременни игри. Представят се последните продукти, от видеоигри до игрални автомати за казина.

Уебсайт: www.congrexpo.co.rs

 

CeBIT, Hanover

11 – 15 юни, 2018 | Информационни и телекомуникационни технологии

CeBIT е знаково събитие за ИКТ сектора – той е водещият търговски панаир за целия комуникационен и компютърен сектор и се провежда веднъж годишно в Хановер. Форумът е от световен мащаб и обхваща целия спектър от информационни технологии, телекомуникации, софтуер и свързани услуги. Актуални теми в изложбата са мобилната достъпност, социалните медии, големите данни и облачните системи. CeBIT е платформа за местни и международни производители, доставчици на услуги, дистрибутори и купувачи на ИТ и комуникационни технологии, както и за всички отрасли, които използват ИТ решения.

CeBIT разполага с богата конферентна програма, съобразена с глобално значими тенденции. Посетителите имат уникалната възможност да общуват с експерти от бранша по теми, свързани с дигиталния свят и да събират последни новини от развитието и тенденциите в ИКТ индустрията.

Всяка година организаторите посрещат в Хановер около 3 300 изложители от 70 страни и над 222 000 посетители.

Уебсайт: www.messe.de

 

Nanotexnology, Thessaloniki

30 юни – 07 юли,. 2018 | Нанотехнологии

Изложението Nanotexnology в Солун е международен панаир и конференция за органична електроника и нанотехнологии. Посетителите са изследователи, учени, инженери, бизнесмени, предприемачи в областта. Форумът насърчава научните изследвания, индустриалното сътрудничество и трансфера на технологии чрез срещи и работа в мрежа в професионална среда.

Уебсайт: www.helexpo.gr

 

eDelivery, Barcelona

05 – 07 юни, 2018 | Управление на електронната търговия

Търговското изложение eDelivery в Барселона е важно място за срещи на хора и компании в електронната търговия и дискусия на всички теми, свързани с търговия, доставка, логистични решения, опаковане, платежни решения, защита на личните данни, правни казуси, софтуерни решения др. В допълнение към изложбата, участващите компании имат възможност да посетят и различни събития от формата на панаира – конгрес, тематични дискусии, индивидуални В2В срещи и др.

В дните на eDelivery се провежда и SIL Barcelona – ​​изложба на тема логистика и обработка на материали.

Уебсайт: elconsorci.es – eDelivery Барселона; www.silbcn.com – SIL Барселона

 

X