Столичната Spark за споделено пътуване с електрически автомобили ще предлага услугата и в Букурещ
05.12.2018
Финтех компания PremFina и медийната група News UK създават екипи в София
05.12.2018

Търговска мисия в Сенегал за фирми от строителния сектор

По покана на Португалско-сенегалската търговско-промишлена палата фирми в строителния сектор у нас могат да се включат в българска делегация в рамките на изложението SENCON – международен форум за строителство, строителни материали и оборудване, което ще се проведе през месец април 2019 г. в Сенегал. Изложението се провежда за 4-та поредна година в Международния център за външна търговия в столицата Дакар.

Поканата бе отправена след като през октомври тази година екипът ни представи инвестиционния профил на София и възможностите за бизнес в столицата в рамките на международния Fórum Bizfeira в Португалия.

 

При интерес, може да разгледате регистрационната форма и да се обърнете към екипа ни за повече информация и контакт с Португалско-сенегалската търговско-промишлена палата като ни изпратите имейл със заглавие Partnership Senegal – Trade Mission SENCON на адрес contact@investsofia.com.

 

Повече за SENCON

Sencon е международно изложение за строителство, строителни материали и строителна техника, което се провежда в Международния център за външна търговия и сътрудничество (CICES) в Дакар, столицата на Сенегал. За да подкрепи динамичното икономическо развитие на африканската държава, форумът се стреми да свърже специалисти от Сенегал и другите държави от Западна Африка с производители и партньори от цял свят. Държавите от региона имат нисък производствен капацитет и са пазари, които активно търсят нови производители и доставчици.

За посетителите на SENCON се организират разнообразни информационни презентации и демонстрации. Участниците в изложението осъществяват контакти с мениджъри на компании с бизнес на пазара, вземащи решения специалисти, купувачи, експерти. Изложбеният център CICES осигурява на изложителите и посетителите на изложението паркинг, сутрешен кетъринг и достъп до много зони за хранене, срещи и почивка.
Още за изложението ще намерите тук: www.senconexpo.com

X