Institute-for-Medical-Research-Sofia
„Защо София?“ с Живко Иванов и Димитър Георгиев от Институт за Медицински и Научни Изследвания
14.02.2018
First-Academy-Seminar-in-Brussels_Opening-Session
София започна участието си в „Digital Cities Challenge“ на Европейската комисия
20.02.2018

Лятна академия – Бъди предприемач по датски модел!

 

YFU Дания (Youth for Understanding) предлага триседмична лятна програма – Бъди предприемач по датски модел!. Подобно на едногодишните програми за студентски обмен на YFU, летният лагер по предприемачество предлага уникална възможност на младите българи да опознаят Дания отблизо. Програмата има за цел да развива културния обмен между България и Дания.

Лятната програма е от интерес за датски или български фирми, които биха финансирали участие в програмата на деца на свои служители, както и за всички младежи на възраст 15-18 г. от профилирани училища или паралелки с насоченост към технологии, графичен дизайн, предприемачество и др. Програмата започва от 24 юни с курсове с датски младежи в училищна обстановка, следва лагер по предприемачество със сесии по дизайн, цифрови технологии, eSports, бъдещи технологии и др. и завършва с участие в културни събития и екскурзии.

Българското подразделение на YFU набира участници за летния лагер през 2018 г. Ако проявявате интерес, можете да се свържете директно с г-жа Айрис Вайснер, координатор за YFU-България на e-mail iris@yfu.bg, телефон + 359 2 470 6527 / + 359 898 894542 или Skype: iriswiesner.

X