Предстоящи събития в София през юли
04.07.2018
Стъпка напред за две български компании с разработки в областта на AI
04.07.2018

Столична агенция за инвестиции ще участва в представянето на България в международното изложение Expo Real в Мюнхен

Sofia-Investment-Agency-at-Expo-Real-Munich

 

Sofia-Investment-Agency-at-Expo-Real-Munich

 

Щастливи сме да споделим, че Столичната агенция за инвестиции получи покана и ще участва в представянето на България в рамките на най-големия панаир за недвижими имоти и инвестиции в Европа –  EXPO REAL 2018 – Мюнхен. Страната ни се включва в изложението и ще бъде представена като инвестиционна дестинация в недвижимите имоти по инициатива на Асоциацията на собствениците на бизнес сгради в България (АСБС).

EXPO REAL е най-авторитетното изложение за недвижими имоти в Европа и това е първото голямо участие на страната ни във форума. Изложението в Мюнхен тази година е между 8 и 10 октомври. На площ от 100 кв. м. България ще представи проекти на шест водещи компании с разнообразно портфолио – офис сгради, търговски и логистични паркове, хотели, жилищни сгради. Желанието на инициаторите АСБС е да представят опита на опериращите в България компании и най-иновативните им постижения, за да направят страната по-видима и привлекателна за международните инвеститори.

Екипът ни се включва в представянето на България на EXPO REAL като институционален партньор заедно с Германо-българската индустриално-търговска камара. „За чуждестранните инвеститори е много важно да имат институционална подкрепа. С подготовката и реализацията на това участие ще сложим началото на един устойчив модел на сътрудничество между институции и бизнес в сектора на недвижимите имоти и ще отправим позитивно послание към европейския пазар.“, коментира Владимир Данаилов, главен изпълнителен директор на Столична агенция за инвестиции по повод участието на Агенцията в представянето на страната в Мюнхен.

X