Инвестициите в търговските имоти в ЦИЕ достигат близо 13 милиарда евро през 2017 г.
11.03.2018
Рекордни над 8 млрд. лв. приходи в туризма през 2017 г.
11.03.2018

Изданието “София – бизнес дестинация” вече е публикувано и достъпно за изтегляне

 

С удоволствие ви представяме изданието “София – бизнес дестинация” – справочник за София като инвестиционна дестинация, върху който екипът на Столична агенция за инвестиции работи през последните два месеца. Изданието вече е публикувано на сайта на Агенция и е достъпно за сваляне.

“София – бизнес дестинация” обхваща широк спектър от теми, като данни за икономиката на столицата, работна сила, образование, транспорт и свързаност, индустриални и офис пространства, приоритетни отрасли. Ръководството служи и като списък на поетапните стъпки за стартиране на бизнес в София, тъй като съдържа и актуална информация за данъци, такси, инвестиционни стимули, последователните стъпки по регистриране на фирма и още много информация с практическа полза.

Екипът ни събра и обобщи най-важната и актуална информация в 60 страници, с които целим да дадем общ, но подробен преглед на София като инвестиционна дестинация и да подпомогнем за успешния старт на тези, които обмислят или вече са взели решение да организират бизнеса и ежедневието си в красива София.

Изданието е на разположение на 4 езика – английски, френски, немски и български и може да бъде изтеглен от уеб сайта на Столична агенция за инвестиции. Данните са представени предимно в графики, таблици и инфографики с цел по-лесно обхващане на информацията.

Може свободно да използвате цялото съдържание и всички графики за нуждите на бизнеса ви, когато представяте свои проекти на чуждестранни партньори и потенциални инвеститори.

За потребители от чужбина екипът ни е на разположение за допълнителна информация и подробен анализ по конкретни теми, както и за непрекъсната подкрепа на всеки етап от инвестиционния план.

Столична агенция за инвестиции изказва специални благодарности на Института за пазарна икономика, Българска аутсорсинг асоциация, Puzl CowOrKing, Colliers Bulgaria, Forton / Cushman & Wakefield и Innovation Starter за информацията и подкрепата, която ни осигуриха през двумесечния период на работа по новото издание “София – бизнес дестинация”.

 

X