СТИВ Прага отправя покана към български компании за участие в изложението Amper
20.09.2018
Логистичната база на JYSK край София ще бъде най-високата в България
03.10.2018

Представяме София на международното изложение Expo Real в Мюнхен

 

Между 8 и 10 октомври екипът на Столичната агенция за инвестиции ще представя инвестиционния профил и възможностите за инвестиции в София в сектора строителство и недвижими имоти в рамките на най-големия форум за недвижими имоти и инвестиции в Европа –  EXPO REAL 2018 – Мюнхен. София ще има свой щанд за първи път в историята на изложението. С това столицата става и първият град, който представя България в събитие на Мюнхенския панаир (Messe München) и прилежащия към него Международен конгресен център, където целогодишно се провеждат десетки международни форуми, сред които е и EXPO REAL. Страната ни ще участва в изложението и ще бъде представена като инвестиционна дестинация в недвижимите имоти по инициатива на Асоциацията на собствениците на бизнес сгради в България (АСБС).

Екипът ни се включва като институционален партньор в представянето на България на EXPO REAL по покана на АСБС. Така Асоциацията иска да постави началото на устойчив модел на сътрудничество между институциите и бизнеса в сектора на недвижимите имоти. В българското участие на изложението се включват и шест водещи компании, които ще представят проектите си: Експо 2000 Риъл Естейт; Галакси Инвестмънт Груп; Риал Естейтс БГ; Бизнес Парк София; Логистичен парк Ийст Ринг и Хармони Груп.

Пред потенциални инвеститори Столичната агенция за инвестиции ще представи актуална информация за следните сегменти: офиси, търговски площи, логистични и индустриални зони, както и общата икономическа и инвестиционна среда в града.

Специално за представянето на София в изложението подготвихме промоционално видео, което да представи общия облик на града и потенциала му в сектор строителство и недвижими имоти. Благодарим на българските компании, които ще участват в изложението, както и на Forton / Cushman & Wakefield, Асоциацията на собствениците на бизнес сгради в България (АСБС) и на Института за пазарна икономика за съдействието, което ни оказаха за съдържанието на видеото.

На студио MaxMedia са цялостният монтаж и красивите кадри на София от дрон в специалното видео, което представя София с панорамни кадри над града и кадри от ключови локации в столицата – бизнес зони и нови офис центрове, индустриални зони, търговски центрове, оживени обществени градски места, паркове, централни пътни артерии и Софийското метро.

 

***

EXPO REAL е най-авторитетното изложение за недвижими имоти в Европа и това е първото голямо участие на страната ни във форума. Изложението в Мюнхен тази година е между 8 и 10 октомври. На площ от 100 кв. м. България ще представи проекти на шест водещи компании с разнообразно портфолио – офис сгради, търговски и логистични паркове, хотели, жилищни сгради. Желанието на инициаторите от АСБС е да представят опита на опериращите в България компании и най-иновативните им постижения, за да направят страната по-видима и привлекателна за международните инвеститори.

 

X