Участието на София в програмата Digital Cities Challenge навлиза във финален етап
03.02.2019
София и Виена с покана към столичните компании от творческия сектор
03.02.2019

Покана за участие в 15-то издание на конференциите за Югоизточна Европа Smart Cities, EE&RES и Save the Planet

 

От името на организаторите, отправяме покана за участие в предстоящото 15-то издание на изложенията и конференциите за Югоизточна Европа Smart Cities, EE&RES и Save the Planet. Събитията се организират от Via Expo, а Столичната агенция за инвестиции е партньор.

Поредното издание на  EE & ВE, Save the Planet и Smart Cities ще се състои на 16-18 април в София. Това е единственото у нас събитие, обединяващо темите енергийна ефективност, възобновяема енергия, управление на отпадъци и рециклиране, интелигентни градове в изложбен и конферентен формат.

„Отчитайки повишаването на интереса на бизнеса, индустрията и домакинствата за инвестиция в енергоспестяващи, екологични и смарт решения, създаваме най-добрата среда за тяхното представяне.” – споделят организаторите от Виа Експо.

 

 

Продуктови акценти в рамките на изложбената част:

  • Камини и котли на пелети; термопомпи; оборудване за ОВК; решения за нискоенергийни и пасивни къщи; системи за съхранение и мениджмънт на енергия; биогаз инсталации и соларни панели; енергия от отпадъци
  • Почистваща техника и сметоизвозващи автомобили; уеб базирана информационна система, която позволява пълното компютъризиране на цикъла на събиране на отпадъци; контейнери и „гениални кошчета“ – съдове за отпадъци с контролиран достъп; услуги за управление на селскостопански, индустриални и битови отпадъци; оборудване за рециклиране, машини за добив и обработката на инертни материали и др.
  • Индустриална и домашна автоматизация; интелигентни системи в областта на транспорта, енергетиката и публичната администрация; безжични мрежови системи и ИКТ за осветление, мониторинг на трафика и паркинг услуги, електронно здравеопазване и др.

Сред участниците са: Amandus Kahl, Herz, Omnia Contractors, Kawasaki, Балканика Енерджи, Проксимус Инженеринг, Belfrie, Куоре Терм, Куатроджи, Макс 4ЕМ, Атреа България, Geocycle България, Екосол, Еrema, Братя Пашев, Hitachi Zosen Inova, Lindner Recyclingtech, М и М Фрут, Прайм Технолоджис, Green Embedded Systems, Comicon, Intracom, Innova, Национален клъстер за интелигентни транспортни и енергийни системи, VAiOS и др.

За първи път се обособяват три тематични зони: Start-up, Индустриални зони и Финансиране.

Теми в конференциите:

  • Енергийно ефективни технологии и финансиране
  • Биоенергия
  • Интелигентно административно управление
  • Интелигентни решения за сгради, транспорт и мобилност, околна среда и енергия
  • Кръгова икономика
  • Оползотворяване на отпадъци и др.

При интерес да се включите като изложител в рамките на събитията, моля последвайте този линк.

Полезни линкове:

Брошура EE & RES  and Smart Cities

Брошура Save the Planet

Програма на събитията

X