Партнираме на седмото издание на фестивала за дигитални изкуства DA Fest
17.10.2019
Покана за участие: „София – пазар за вашите иновативни продукти и решения“
01.11.2019

Панелна дискусия “София и Гьотеборг: допълващи се екосистеми” по време на Web Summit 2019 – най-голямото технологично събитие в Европа

 

 

 

Радваме се да съобщим, че екипът ни се включва в панелната дискусия „Гьотеборг и София: допълващи се екосистеми“, която ще се проведе на 6 ноември от 13.00 часа в рамките на Web Summit 2019 в Лисабон.

Панелът е част от програмата на Sweden Co-lab в сектор E229, зала 2 в изложбената зона на Web Summit.

Присъединяваме се към дискусията по покана на Business Region Göteborg.

В панела ще участват Надя Султанова, ръководител на отдел „Инвестиционен анализ“ и Ерик Бехм, мениджър “Инвестиции в ИКТ” в  Business Region Göteborg. Ще говорим за приликите и разликите между екосистемите на нашите градове, как си сътрудничим, за да помагаме на компаниите да растат, ще разкажем и какво предстои. Модератор на дискусията ще бъде Никлас Кнутсон, генерален секретар в Шведско-португалската търговска камара.

 Каним всички, които ще посетят Web Summit този ноември, да се включат в панелната дискусия. Ще научите как вторият по големина град в Швеция и важен център с опит в области като вградени системи, микровълнова технология, гейминг и цифрова визуализация си сътрудничи със София – градът с една от най-бързо развиващите се ИКТ екосистеми в Централна и Източна Европа. Ще споделим успешни истории, добри практики, които помагат на двете екосистеми да се допълват взаимно.

Изказваме благодарност на Business Region Göteborg и на Business Sweden за предоставената ни възможност.

Web Summit в Лисабон е вероятно най-горещата технологична конференция в света и безспорно най-голямата в Европа. Събитието е акцент в календара на експерти в технологиите, визионери и ентусиасти от цял ​​свят. Най-големите имена в иновациите ще се включат и тази година във фестивала, за да споделят визия и опит с над 70 000 посетители от цял ​​свят.

 

Ако сте в Лисабон между 4 и 7 ноември, свържете се с нас, за да уговорим предварителна среща!

Надя Султанова, ръководител на отдел “Инвестиционен анализ”,

Столичната агенция за инвестиции, София, България 

 

Ерик Бехм, мениджър “Инвестиции в ИКТ, Бизнес Регион Гьотеборг, 

Гьотеборг, Швеция

X