Две български компании отличени сред най-добрите в Европа
05.12.2018
Български компании могат да получат консултация за разрастване на външни пазари от специалисти по места чрез мрежата на International Business Alliance.Bulgaria
05.12.2018

Инвестиционни възможности в град София

Shtarkelovo-Gnezdo-sofia-investment-opportunity-project-bulgaria

Shtarkelovo-Gnezdo-sofia-investment-opportunity-project-bulgariaВ страницата Инвестиционни проекти в сайта на Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции регулярно публикуваме информация за текущи инвестиционни възможности в София, свързани с туризма, културното наследство и развитието на градската среда.

Страницата е актуализирана с конкурс по документи с дата на провеждане 10.12.2018 г. за отдаване под наем от „Софийски имоти„ ЕАД на ученическата база в „Щъркелово гнездо“ край брега на язовир Искър.

Комплексът се намира на обособената плажна ивица на язовира, на 45 км. южно от София, в началото на Панчаревския пролом и на 30 км. от ски курорта Боровец. Местността е особено красива заради съчетанието между водите на езерото и близостта на околните планини – по-близките Ихтиманска Средна гора, Лозенска планина, Плана и по-далечните Рила и Витоша.

Сградният фонд се състои от хотелска част от две масивни сгради с леглова база 50 легла, с РЗП 683.74 кв.м. и РЗП 677.72 кв.м, ресторант с РЗП 308.67 кв.м. и игрище, разположени върху терен от 6 625 кв.м.

Обявената начална месечна наемна цена е 2 500 лв. без ДДС, като имотът ще бъде отдаден под наем за срок от 10 години.

Повече информация ще намерите в страницата ни Инвестиционни проекти, както и в сайта на „Софийски имоти„ ЕАД.
Информация за останалите обекти на Столичната община, които търсят инвеститори: сградата на банята в кв. „Горна баня“ и тази в кв. „Овча купел“, лечебният минерален комплекс Аквапарк „Чепинци“ на 8 км. от София, проектите за парковете “Западен парк” и “Северен парк”, ще намерите тук.

X