Възможности за финансиране
03.03.2020
Нова инвестиция от 25 млн. лева в индустриална зона Божурище
03.03.2020

Предстоящи събития в София

 

21-ВА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО Е-УПРАВЛЕНИЕ „ЕФЕКТИВНО И СИГУРНО E-УПРАВЛЕНИЕ“

5 март, София Хотел Балкан

Какво предстои пред е-управлението в страната ни до 2023 г., на какъв етап е електронизацията на администрацията, кои са добрите примери за технологични решения в сектора, какви са стъпките пред институциите, за да гарантират сигурността и защитата на информацията са темите на 21-вото издание на националната конференция “Ефективно и сигурно е-Управление”.

Конференцията традиционно се провежда със съдействието на Държавната агенция “Електронно управление”, Националното сдружение на общините в Република България, Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията и Мрежата на асоциациите на местните власти в Югоизточна Европа (NALAS).

Целевата аудитория на мероприятието са министри, заместник-министри, главни секретари и ИТ директори на ведомства, областни управители, кметове, заместник-кметове и главни секретари на общини, ИТ специалисти от администрациите, представители на водещи световни и български компании в областта на информационните и комуникационни технологии.

 

СТРАТЕГИЧЕСКА ИНФРАСТРУКТУРА И ИНВЕСТИЦИИ 2020

20 март, Sofia Event Center

Петнадесетото издание на Годишната конференция „Стратегическа инфраструктура и инвестиции 2020“ ще се фокусира върху приоритетите, стратегиите и моделите на финансиране в България и страните от Югоизточна Европа в контекста на „Европейската зелена сделка“, както и върху текущото състояние на мащабните транспортни, енергийни и екологични инфраструктурни проекти.

Аудитория:

– Представители на Европейската комисия, ресорните министерства и държавни агенции и комисии от България и региона, посолства и търговски представителства, браншови организации, кметове и представители на общини

– Инвеститори и инвестиционни фондове, банки

– Водещи компании от производствения сектор, строителството, изграждането на инфраструктура, правния и застрахователния сектор, спедиторски и консултантски компании и др.

Програма и лектори: infrastructureconference.bg 

 

EMPLOYER BRANDING MOST WANTED

20 март, Интер Експо Център

Конференцията Employer Branding Most Wanted е деветото от поредицата събития, насочени към работодателския брандинг. Изданието ще събере най-търсените компании в световен мащаб на едно място и техните специалисти ще споделят наистина ключови и работещи техники и методи в сферата на работодателския брандинг.

Темите:

 • Стъпки за създаването на успешна стратегия
 • Какво привлича служителите в компанията и какво ги задържа?
 • Бенчмаркинг на добри практики и как да се отличим от конкурентите?
 • Лоялност отвъд придобивки и заплата – как да създадем силна връзка между хората и бранда?
 • Как да направим посланията на бранда привлекателни?
 • Ефективни канали за комуникация на работодателския бранд през 2020 г.
 • Примери за използване на социалните мрежи за привличане и задържане на служителите

 

SMART CITIES AND MOBILITY FORUM

26 март, Sofia Event Center

За трета поредна година Smart Cities and Mobility Forum ще събере представители на властта, бизнеса и гражданското общество, за да се проследят новите тенденции, бизнес модели и политики в градското развитие и в системите за мобилност.

Акценти от програмата:

 • Добри практики за градско планиране
 • Развитие на интелигентната мобилност
 • Технологии в умните градове: 5G, IoT
 • Климатични промени, устойчива околна среда
 • Умни сгради и домове

Повече информация за програмата и лекторите можете да намерите тук: events.economedia.bg/event/159

 

X