Новини от градската среда в София
05.11.2019
Стратегията за дигитална трансформация на София е публикувана. Вижте какво предстои.
05.11.2019

Предстоящи събития в София

The Future of Retail

05.11.2019, София Евент Център

Конференцията Retail in Detail от 2019 вече се нарича The Future of Retail / Бъдещето на Ритейла.Със своята 14 годишна история форумът е утвърден като платформа, която свързва и подкрепя цялата екосистема в ритейл сектора.

Целта на събитието е да проследи кои са новите тенденции, достигнали до българския пазар, и как ще се променя бизнес средата през следващите години. 

Форумът The Future of Retail е пресечна точка за основните и най-активни играчи на българския пазар и предоставя място за обмен на ценен опит, добри практики и нови идеи.

 

Интерфуд и Дринк

6-9.11.2019, Интер Експо Център

Международното изложение Интерфуд и Дринк ще се проведе за 18-та поредна година. Добре познато в Югоизточна Европа, изложението се радва на нарастващ интерес от страна на български и чуждестранни фирми, бизнес делегации, търговски мисии и колективни чуждестранни участия.

Събитието е предпочитана среда за споделяне на опит и иновативни подходи в производствените процеси в хранителната индустрия. Част от програмата на изложението са изложби, конференции, конкурси, презентации, семинари, делови срещи и др.

В изложбената площ отново ще има обособени БИО ЗОНА и специализирана ЗОНА “ДИЕТА & ФИТНЕС”.

Паралелно с Интерфуд и Дринк в шестте зали на Интер Експо Център ще се проведат международните изложения Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и Сихре. Програмата на всяко събитие е достъпна тук.

 

Стопанска мисия на австрийски фирми от хранително-вкусовата промишленост с В2В-срещи

7.11.2019, Интер Експо Център

Австрийско посолство – Търговски отдел организира Стопанска мисия на австрийски фирми от хранително-вкусовата промишленост с В2В-срещи в Интер Експо Център в София (административната част), 2 етаж, зала „Вихрен“ на 7.11.2019 г. от 13:00 ч. до 16:00 ч. Австрийските фирми търсят търговски представители и крайни клиенти за своите продукти. За повече информация моля вижте страницата на събитието.

 

Миннодобивна индустрия и металургия

12.11.2019, Holiday Inn

Австрийско посолство – Търговски отдел с подкрепата на Българската минно-геоложка камара и Българската асоциация на металургичната индустрия организират форум „Миннодобивна индустрия и металургия“ в хотел Holiday Inn на 12.11.2019 г. от 14:00 ч до 18:00 ч. В София ще пристигнат представители на австрийски фирми, които имат дългогодишен опит и компетентност в тези области.

Списък с австрийските компании и как да се регистрирате за участие във форума ще намерите тук.

 

Източноевропейската конференция на игралната индустрия

19-20.11.2019, Интер Експо Център

Източноевропейската конференция на игралната индустрия събира на едно място експерти и професионалисти от офлайн, онлайн индустрията и туристическия сектор, давайки им възможност да обменят информация, опит и идеи.

EEGS дискутира последните регулаторни и технологични промени в игралната индустрия на Източна Европа. На конференцията ежегодно се събират над 200 представители от 22 страни, за да научат подробности за значимите новости в сферата.

 

ТРИАЛОЗИ 2019

19-24.11.2019, НДК

RELOGIA | Триалози 2019 е първото по рода си голямо международно събитие за Наука+Изкуство+Технология в България и Европа.

Първото издание на ексклузивното събитие ще включва три модула: конференция, изложба и работилници, в които водещи експерти от цяла Европа и света ще представят и дискутират иновативни синергии между Наука+Изкуство+Технология, с примери на приложенията им в изследванията, образованието и културата. 

Събитието ще се проведе под Почетното Председателство на Министерството на Образованието и Науката на България и е съ-организирано от Фондацията за изследвания в областта на науката & изкуството „Re:“ и Националната художествена академия.

RELOGIA е с ВХОД свободен – само с РЕГИСТРАЦИЯ на: http://relogia.net/registration-attendees/

Регистрацията ще бъде отворена до 15 ноември 2019 г. или до запълване на местата.

Място на провеждане: НДК, София

Всичко за RELOGIA | ТРИАЛОЗИ 2019 следете на страницата на събитието тук, както и във Facebook и Twitter

 

BEGE Expo Sofia 

20-21.11.2019, Интер Експо Център

BEGE Expo Sofia е водещо изложение за игралната и развлекателната индустрия в региона на Източна Европа.

Ежегодно изложението се посещава от над 5000 души от 35 държави, сред които производители и доставчици, организатори на игри, афилиейти, доставчици на разплащателни услуги, медии и асоциации.

Изложението предлага изключителна възможност за установяване на нови бизнес контакти и представяне на продукти от развлекателния и игралния сектор, както и технологични продукти за оптимизиране на оперативните, управленски и контролни процеси.

 

Cloud Sofia Summit 

20.11.2019, хотел “Балкан”

За девета поредна на година Cloud Sofia Summit ще събере ИТ бизнеса и потребители на технологични решения, за да обсъдят навлизането на някои от най-горещите технологични тенденции и развитието на бизнес екосистемата.

Събитието е насочено към представители на индустриални и производствени предприятия в областта на тежката и леката промишленост; здравни заведения; държавни структури и организации; компании в областта на транспорта и логистиката, търговията и услугите, телекомуникациите; банки, финансови, застрахователни и пенсионни дружества; учебни заведения и др.

 

SEE Growth Summit

26.11.2019, София Евент Център

SEE Growth Summit е ежегодното регионално обучително събитие за предприемачи, които искат да растат и да успеят.

Събитието се организира от Economedia и Организацията на предприемачите в Югоизточна Европа. Програмата обещава лекции от признати оратори, експерти и изтъкнати предприемачи, които ще споделят своите виждания за изграждането на по-добри стратегии, маркетинг, продажби, операции, финанси и лидерство.

 

 

 

AI&I

26.11.2019, София Тех Парк

Събитието AI&I е специално разработено, за да обучава мениджъри и бизнес лидери за развитието и приложението на технологиите, свързани с изкуствен интелект. Ако заемате лидерска позиция, събитието ще ви помогне правилно да управлявате хората и ресурсите  във вашата компани в условията на бързо развиващи се технологии.

Пионери от сферата на AI ще ви разкажат за различните решения, които могат да подобрят вашия стартъп, училище или държавна институция.

Събитието се организира от Дигиталната национална коалиция (ДНК), част от инициативата на Коалицията за цифрови умения и работни места на Европейската комисия.

 

Investor Finance Forum 

29.11.2019, Интер Експо Център

Investor Finance Forum е най-голямото събитие на инвестиционната общност в България и региона.

За осма поредна година форумът ще привлече български и чуждестранни професионалисти от сферата на финансовите, капиталовите и валутните пазари.

Акцентите в програмата са дискусиите с институциите и международните експерти, Investor Day и темите за капиталовите пазари.

X