Столичен център за помощ към бизнеса при попълване на заявления за финансова подкрепа

Екип от експерти на Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции ще предоставя информация за програмите, по които МСП могат да кандидатстват, за тяхната допустимост и срокове.

Консултациите са напълно безплатни и се предоставят по имейл, по телефон или на място в нашите две контактни точки. Към експертите можете да се обръщате както за информация по текущи програми, така и за съдействие при попълване на необходимите заявления.

Ако имате нужда от информация за текущите програми или от съдействие при попълване на заявления за финансова подкрепа, изпратете ни запитване на посочения по-долу имейл или ни потърсете на посочения телефон за контакт.

Всеки от Вас, който предпочете да посети наш Център, може да го направи от 9.00 до 17.00 часа в работните дни. За да бъдем максимално полезни, да получите съдействие бързо и без да чакате, както и с грижа за здравето Ви в настоящата ситуация, препоръчваме да посочите по телефон или в имейл часа и деня, в който ще Ви е удобно да ни посетите, както и да посочите един от нашите два адреса, който предпочитате.

КОНТАКТНИ ЦЕНТРОВЕ

e-mail: info@investsofia.com

телефон: +359 885 23 16 87

пл. Петко Р. Славейков № 6, ет. 1

София 1000

e-mail: info@investsofia.com

телефон: +359 885 23 16 87

ул. „Генерал Гурко“ 12, ет. 4

София 1000

АКТУАЛНИ МЕРКИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА БИЗНЕСА

X