Още две придобивания в българската IT индустрия
03.10.2018
Новини от градската среда в София
03.10.2018

Може да кандидатствате за поемане на разноските за участие във Vienna Fintech Week

 

Между 15 и 23 ноември във Виена ще се състои Vienna Fintech Week – инициатива на Fintech Austria, Асоциацията на банките и банкерите в Австрия, FINTECHMATTERS и Виенската бизнес агенция. Vienna Fintech Week цели да бъде платформа за срещи и обмяна на опит между фин тек организации от Австрия, Европа и останалата част от света, да им даде повод да споделят опит и визия за тенденциите и растящите възможности за развитие и партньорства в екосистемата.

Събитието се провежда във формат, в който в рамките на една седмица различни финтек компании организират свои събития на различни локации във Виена. Някои от инициативите са безплатни, други са с платен достъп. Линк към всички събития ще намерите тук. На страниците на всяко отделно събитие има информация за програмата и условията за достъп.

Стартъпи от чужбина, включително и от България, които имат интерес да пътуват до Виена за Vienna Fintech Week, могат да кандидатстват за финансова помощ от Vienna Business Agency в рамките на програмата Start Alliance.

 

Срокът за кандидатстване за поемане на разходите за участие е до 14 октомври.

X