oscar-v-ray-software-chaos-group
Технологичен „Оскар“ за технологията V-Ray на българската Chaos Group
17.02.2017
women-innovators
Българката Кристина Цветанова е финалист за Women Innovators 2017 за успешното реализиране на иновативната си идея
17.02.2017

Софийският офис на Paysafe е на 7-о място сред 25-те най-популярни офиси в света за 2016 г.

paysafe-sofia-most-popular-offices-2016

paysafe-sofia-most-popular-offices-2016

 

Софийският офис на Paysafe България се нареди сред 25-те най-популярни офиса в света за 2016 в глобалната класация на Office Snapshotsводещ сайт за офис култура и дизайн с централа в Санта Барбара, Калифорния.

Класацията включва компании като Dropbox (в Остин, Тексас) – на осма позиция, Red Bull (в Стокхолм, Швеция) – на девета позиция, и Google (в Кеймбридж, Масачузетс) – на единадесета позиция. Софийският офис на Paysafe е на 7-о място и е единствената локация от Източна Европа, която е намерила място в класацията в челната десетка.

Вътрешният дизайн на офиса е дело на българското студио за  дизайн и архитектура Cachè Atelier, в сайта им са поместени снимки от работата им по работното пространство на Paysafe.

Компанията се премести в новия си офис в София в края на 2015 г. Paysafe в София е глобален център „Операции“ на Paysafe Group за ИТ услуги и инфраструктура, управление на риска, предотвратяване на измами и обслужване на клиенти. В момента офисът работи с над 800 служители на площ от пет етажа в Capital Fort – една от най-модерните офис сгради в София.

*Фотографиите на Paysafe за Office Snapshots са на фотографа Минко Минев

X