Belgium-delegates
СОАПИ представи дейността си и инвестиционни възможности в София пред делегация от Белгия
16.05.2017
Oslo-meets-Sofia-presentation
Осло посрещна София. Домакините представиха потенциални партньори от своя страна за български проекти в конкретни области
22.05.2017

СОАПИ представи инвестиционни възможности пред компании от Република Полша

Poland-Seminar

Poland-Seminar

Днес на работния семинарИнвестиционни възможности и икономическо сътрудничество между Полша и България“ екипът на Столична общинска агенция по приватизация и инвестиции представи възможности за инвестиции в столицата пред фирми от Полша. Инициативата се проведе със съдействието на Полски институт София и Отдел за промоция на търговията и инвестициите към Посолството на Република Полша.

Представяме ви кратък профил на компаниите от Полша, които участваха в семинара и в В2В срещите и заявиха областите, в които търсят партньорство с екипи в България.

Famor S.A. http://famor.pl/ru – компанията предлага електрическо оборудване, осветителни тела и сигнализационни системи за железопътни транспортни средва и морско плаване, за промишлеността и минната дейност.

PPH „EWA-BIS” sp . z o.o. – http://www.ewabis.com.pl/pl-PL/ – компанията се развива в отглеждане и доставка на плодове и зеленчуци и очаква партньорства с търговски мрежи, вносители на едро, заводи за преработка на плодове и зеленчуци.

Контакти с търговци на едро и с големи търговски вериги очакват SEKO http://www.sekosa.pl/, които се занимават с търговия с рибни продукти и рибни консерви, както и производителите на кафе WOSEBAhttp://www.woseba.com.pl/

RENOVA – http://www.renova.waw.pl/ – търсят контакт с институции и организации, ангажирани с опазванто на културно-историческо наследство. Компанията се занимава с възобновяване на исторически паметници, сгради и обекти.

Ciech Sarzyna S.A. – http://www.ciechgroup.com/ – са водещ производител на пластмаси в Полша. Техни продукти имат приложение в транспортният сектор, моторизация, строителство, минна промишленост, производство на бои и лакове и др. Очакват контакти с представители от бранша.

Търговска и сервизна фирма Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe „GEO“ sp. z o.o. – http://www.phugeo.eu/ има дългогодишен опит в консултантски услуги в областта на строителство и оборудване в селското стопанство и животновъдството. Компанията разработва нови технологии за отглеждане на животни и търси потенциални клиенти и партньори.

На семинара присъставаха и представители на Полската търговска камара – г-жа Ана Дербин, Проектен мениджър към департамента за външни икономически контакти в камарата, както и Вицепрезидентът на камарата – г-н Витолд Карчевски.

X