sensata-laboratory-sofia
Сенсата с нова лаборатория за 3 млн. долара в София
15.03.2017
Zaedno-v-chas-nabira-nov-vipusk-uchiteli
„Заедно в час“ набира новия випуск учители
03.04.2017

СОАПИ и Асоциацията на собствениците на бизнес сгради с общи проекти за работа

soapi-i-asotsiatsiata-na-biznes-sgradite-sofia

soapi-i-asotsiatsiata-na-biznes-sgradite-sofiaСъвместно представяне на възможностите на София като бизнес дестинация на международни форуми обсъдиха Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции и Асоциацията  на собствениците на бизнес сгради на работна закуска на 29.03 2017 г.

Градът ни не е място за евтина работна ръка, искаме да се развива като място за инвестиции и развойна дейност, каза изпълнителният директор на СОАПИ д-р Вергиния Стоянова по време на срещата. Много се радваме, че има вече Агенция като вашата, която да работи пряко с бизнеса, каза Таня Косева-Бошова, управител на Асоциацията.

soapi-i-sobstvenitsi-na-biznes-sgradiВ организацията членуват  20 дружества, които притежават имоти с общ размер от 550 000 кв. м.

Представителите на дружествата разказаха, че активно инвестират в нови сгради за бизнеса в София. Нашата цел е предприемачите да дойдат в бизнес зоните и парковете, а центърът на града да е за туристите, коментираха те. Те подчертаха, че добра инфраструктура на града и инвестирането в кадри е водещо при привличането на инвеститори от чужбина. От Асоциацията изразиха готовност да работят активно със Столичната община в тези посоки и по конкретните проекти на СОАПИ за превръщането на София в модерен иновативен град.

Sofia Investment 500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@investsofia.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.