sensata-laboratory-sofia
Сенсата с нова лаборатория за 3 млн. долара в София
15.03.2017
Zaedno-v-chas-nabira-nov-vipusk-uchiteli
„Заедно в час“ набира новия випуск учители
03.04.2017

СОАПИ и Асоциацията на собствениците на бизнес сгради с общи проекти за работа

soapi-i-asotsiatsiata-na-biznes-sgradite-sofia

soapi-i-asotsiatsiata-na-biznes-sgradite-sofiaСъвместно представяне на възможностите на София като бизнес дестинация на международни форуми обсъдиха Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции и Асоциацията  на собствениците на бизнес сгради на работна закуска на 29.03 2017 г.

Градът ни не е място за евтина работна ръка, искаме да се развива като място за инвестиции и развойна дейност, каза изпълнителният директор на СОАПИ д-р Вергиния Стоянова по време на срещата. Много се радваме, че има вече Агенция като вашата, която да работи пряко с бизнеса, каза Таня Косева-Бошова, управител на Асоциацията.

soapi-i-sobstvenitsi-na-biznes-sgradiВ организацията членуват  20 дружества, които притежават имоти с общ размер от 550 000 кв. м.

Представителите на дружествата разказаха, че активно инвестират в нови сгради за бизнеса в София. Нашата цел е предприемачите да дойдат в бизнес зоните и парковете, а центърът на града да е за туристите, коментираха те. Те подчертаха, че добра инфраструктура на града и инвестирането в кадри е водещо при привличането на инвеститори от чужбина. От Асоциацията изразиха готовност да работят активно със Столичната община в тези посоки и по конкретните проекти на СОАПИ за превръщането на София в модерен иновативен град.

X