unistart-entrepreneurship-program
През февруари започва третото издание на програмата за млади предприемачи UniStart
20.02.2017
investor-of-the-year-2016
63 компании са номинирани за „Инвеститор на годината“
20.02.2017

За трета поредна година – Innovation Explorer Bulgaria – на 23 февруари, в София

innovation-explorer-bulgaria-sofia

innovation-explorer-bulgaria-sofia

 

За трета поредна година форумът Innovation Explorer Bulgaria and Economedia ще предизвикат българския бизнес и академичната общност да мислят иновативно – за иновации и за по-добро бъдеще. На 23 февруари 2017 г., в Sofia Event Center, 20 лектора от цял свят ще говорят за креативност, отворени и подривни иновации, социални иновации, развиване на нови продукти. Планирани са отново и практически работилници.

Темите са Agile Development Training и Forward Future Thinking и как този метод е в полза на бизнеса.

Сред лекторите тази година са световни лидери на мнение в областта на иновациите от The Arthur C. Clarke Center for Human Imagination, eMAG, Systematic Inventive Thinking, Cleantech Bulgaria, Telenor Group, Bulgarian Venture Capital Association, Eicorn Enterprise Ignition, Microsoft CEE Multi-country Europe, PwC и др. Освен лекции, говорителите ще водят и словесни войни помежду си за различните типове иновации. За целта и форматът тази година е по-различен – лекциите са организирани като диалог между лекторите. Целта на форума е да покаже на публиката истинските битки, които в момента се водят на терена на иновациите в глобален мащаб.

Може да се запишете за практическите работилници и да видите програмата и лекторите в сайта на Innovation Forum Bulgaria.

X