Трети семинар по проекта Digital Cities Challengе в София
19.09.2018
Представяме София на международното изложение Expo Real в Мюнхен
27.09.2018

СТИВ Прага отправя покана към български компании за участие в изложението Amper

Службата по търговско – икономическите въпроси в Чешка Република (СТИВ Прага) отправя покана към български компании за участие в международното изложение Amper – едно от най-големите изложения в Централна Европа за фирми от браншовете електроника, електротехника, телекомуникации, автоматизация, осветителни технологии и технологии, свързани със сигурността.

Amper 2019 ще се проведе между 19-ти и 22-ри март 2019 в гр. Бърно, Чехия.

Изложението има специализирана площ за стартъпи, които ползват преференциални цени за участие от 390 евро за един изложител на щанд с базово оборудване.

Регистрационната форма може да видите и да попълните тук, а видео презентация и представяне на тазгодишното издание на изложението – тук. Крайният срок за регистрация за изложението през март следващата година е 31.12.2018 г.

Amper е отлична възможност за българските фирми с дейност в областта на електротехниката, електрониката и автоматизацията, като им дава възможност не само да представят продуктите си като изложители, но и да направят добри бизнес контакти като посетители, както и да научат най-новите тенденции от многобройните съпътстващи панаира събития.

Интереса си за участие и съдействие по организацията може да изпращате до г-н Георги Стоилов на следните два имейл адреса: obchodniradabg@gmail.com и g.stoilov@mi.government.bg

X