Възможности за финансиране
12.03.2018
Calendar-Sofia-Events
Не пропускайте в София
12.03.2018

София ще бъде домакин на годишния конгрес на EBAN през юни

Годишният конгрес на EBAN е сред най-големите международни събития в Европа. В рамките на ежегодния летен конгрес се провежда и Генералната асамблея на EBAN, която организацията провежда с членове и партньори. Тазгодишното събитие е 18-то поред за организацията и ще се проведе в София между 25 и 27 юни 2018г.

Европейската търговска асоциация за бизнес ангели, инвеститорски фондове и компании в ранна фаза на развитие – EBAN, е пан-европейският представител на над 150 организации-членки от повече от 50 страни. Създадена през 1999 г. от първите ангелски мрежи в Европа и със съдействието на Европейската комисия, EBAN инвестира 7.5 милиарда евро годишно и играе жизненоважна роля за финансирането и израстването на малките и средни предприятия в цяла Европа. EBAN захранва растежа на Европа чрез създаването на ефективни бизнеси и работни места.

Сред членовете на Асоциацията са бизнес ангели, фондове за рисков капитал, акселератори, електронни платформи за финансиране, асоциирани и външни компании в ранен етап на растеж. В 18-те години на съществуването си EBAN определя професионалните стандарти, осигурява обучение и сертифициране, изследвания и анализ, работа в мрежа и лобиране, както и трансгранична синдикална дейност и финансиране.

Следвайте линка за видеа от минали събития на EBAN в цяла Европа, както и за предстоящото публикуване на подробна програма на конгреса.

 

 

 

X